Boom Beach App

Boom Beach App

14 feb 2019

De Boom Beach app is een strategisch spel waarin je oorlog voert tegen de Zwarte garde. Je bouwt een basis op een eiland die je moet verdedigen, en bouwt een leger op waarmee je tegen de vijand strijdt op andere eilanden. Met de oorlogsbuit kun je basis uitbreiden door boten te bouwen, of huizen of een zagerij.Boom Beach App

Boom Beach gameplay

Je begint met het opbouwen van je eigen basis. Je kunt huizen bouwen, een zagerij, en schepen. Met deze schepen kan je met je leger andere eilanden aanvallen. Je moet dus ook zelf eerst je eigen leger opbouwen. Om dingen te bouwen of te upgraden moet je goud hebben. Je kunt zelf goud maken, maar andere eilanden plunderen gaat meestal sneller. Om nieuwe eilanden te vinden moet je een radar bouwen. Andere leuke spelelementen zijn de mysterieuze krachten van oude standbeelden en het vechten tegen angstaanjagende eindbazen. Ook kun je eilandbewoners die als slaven moeten werken bevrijden. Boom Beach valt onder het zelfde genre als Clash of Clans. Bij Boom Beach zijn de wachttijden echter een stuk korter.

Gratis te spelen

Boom Beach is gratis te spelen, maar er zijn wel in-app aankopen te doen, voor € 4,99 – € 99,99 per item. Deze items helpen je bijvoorbeeld om het upgraden te versnellen. Zonder deze aankopen is het spel wel te spelen, maar moet je je tablet of telefoon steeds wegleggen voor je weer verder kan. Boom Beach is echt een game die je enkele keren per dag een paar minuten speelt.

Download de Boom Beach app voor Android
Download de Boom Beach app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*