Blossom Blast Saga App

King heeft weer een succesvol spel uitgebracht: Blossom Blast Saga. Dus als je Candy Crush en Farm Heroes Saga zat bent, probeer dan eens deze leuke game. Ook in dit spel draait het weer om items (in dit geval bloemen) met elkaar te combineren. Maar net weer op een andere manier.


Het spel spelen

Je begint met een soort van tuin met bloemperken met gekleurde bloemen. Je moet bloemknoppen van dezelfde soort met elkaar combineren om de perken leeg te spelen. Daarvoor heb je echter maar een beperkt aantal zetten! Vanaf drie bloemknoppen kun je combineren. Blossom Blast Saga begint eenvoudig, maar wordt steeds moeilijker. In elk volgend level begint het onkruid meer tegen te werken.

Screenshot Blossom Blast Saga App voor Android, iPhone en iPad

Vier speltypen

Er zijn momenteel honderdwintig levels met vier verschillende speltypen. Het aantal levels wordt binnenkort wel uitgebreid. Hieronder een opsomming van de verschillende spelmodi:

  • Scoremodus: Je moet drie of meer knoppen van dezelfde kleur combineren.
  • Verzamel bloemen-modus: laat in een bepaalde volgorde bloemen met bepaalde kleuren bloeien.
  • Haal het onkruid weg-modus: Je moet knoppen rondom het onkruid combineren om het onkruid weg te halen.
  • Grote knoppen-modus: Je moet een grote knop met een reeks knoppen van dezelfde kleur combineren. Ook kun je de bloemen naast een grote knop laten bloeien. Wanneer de teller op nul staat, knalt de bloemknop uit elkaar.

Gratis maar in-game items

Het spel Blossom Blast Saga is gratis te downloaden en te spelen. Wel zijn er in-game items die je kunt kopen voor echt geld. Deze items kunnen je helpen om moeilijke levels af te ronden. Zo kan je extra zetten kopen of extra levens.

Download hier de Blossom Blast Saga App voor Android
Download hier de Blossom Blast Saga App voor iPhone en iPad

Zie ook:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*