Block Puzzel Revolution App

Block Puzzel Revolution App

De Block Puzzel Revolution app is een puzzelspel waarin je blokken met verschillende vormen naar de juiste plek moet verschuiven om een level te halen. De blokken lijken wel wat op tetris blokken maar daar houdt de vergelijking met tetris ook helemaal op.


Block Puzzel Revolution App

Block Puzzel Revolution is een simpel spelletje en je hoeft niks anders te doen dan het verschuiven van de blokken naar de juiste plek, je kunt de blokken zelfs niet draaien. Er zijn in totaal 4000 puzzels en elke puzzel heeft maar één manier om hem op te lossen.

Erg simpel zul je zeggen, toch komt er bij sommige levels heel wat denkwerk aan te pas om een puzzel op te lossen. De blokken die je krijgt moeten in het donkere gedeelte van het speelveld geplaatst worden zodat je een mooi groot blok krijgt. Voor de puzzelaars onder ons zeker een aanrader want de app is momenteel zeer populair in de App Store van Google. Voor de mensen die puzzels willen met wat meer uitdaging kan ik de Unblock Me app aanraden!

Ik heb de Block Puzzel Revolutie app nog niet kunnen vinden voor iOS toestellen, wel een alternatief dat er sprekend op lijkt.

Download de Block Puzzel Revolution app voor Android
Download de Block Puzzel Revolution app voor iPhone en iPad (alternatief)


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*