Blitz Brigade App

Blitz Brigade App

Blitz Brigade is een online schietspel voor Android en iOS dat zich af speelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Je speelt het spel tegen andere spelers van over de hele wereld. Met deze mensen kun je praten via de voice chat. Typen kan natuurlijk ook.


Blitz Brigade App

Trainings missies

Je kunt multiplayer en singleplayer trainings missies doen in de app. De singleplayer trainings missies zijn in eerste instantie bedoeld om het spel uit te leggen aan nieuwe spelers. Je kunt dan goed oefenen met bewegen en te schieten. Ook kun je leren een helikopter te besturen of in of uit een tank te springen! Er zijn 120 verschillende missies te doen, en het aantal wordt nog steeds uitgebreid. Sinds kort zijn er ook wekelijkse toernooien (online) te spelen waarbij je diamanten, nieuwe wapens, skill points, munten en andere dingen kan winnen.

Klassen

De karakters zijn opgedeeld in zes verschillende klassen: soldaat, arts, schutter, sniper, stealth en sloper. Elke klasse heeft zijn eigen vaardigheden. Met skill points die je krijgt tijdens missies kan je deze vaardigheden steeds verder verbeteren en uitbreiden. Elke klasse heeft ook zijn eigen wapens. Er zijn inmiddels ruim 100 verschillende wapens.

Game modes en mappen

Op dit moment zijn er drie verschillende game modes, namelijk domination, deathmatch en flag capture. Bij deathmatch moet je zoveel mogelijk andere spelers neerschieten. Bij Flag capture (of Capture the flag) speel je met maximaal zes tegen zes en moet je de vlag van het andere team naar je eigen base brengen. En bij Domination moet je de vlag vijf seconden bezetten om een punt te krijgen.

Deze drie game modes worden gespeeld in zes verschillende maps, namelijk Cathedral, Madagascar, Madagascar Ruins, Malta Docks, Malta Fort en UFO Crash Site. In een multiplayer game spelen maximaal 12 spelers tegen elkaar in zo’n map.

Gratis maar in-game aankopen

De Blitz Brigade app is gratis te downloaden en te spelen. Wel kan je in-game aankopen doen om betere wapens te krijgen of sneller een vaardigheid aan te leren.

Download de Blitz Brigade app voor Android
Download de Blitz Brigade app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*