Bitmoji – Jouw Avatar Emoji App

Bitmoji - Jouw Avatar Emoji App

Met de Bitmoji – Jouw avatar emoji app van Bitstrips kun je zelf leuke stripfiguurtjes maken die je zelf ook helemaal kunt samenstellen met behulp van allerlei verschillende thema’s, karakters en zelfgeschreven teksten in tekstballonnen. Je kunt momenteel al kiezen uit een dikke duizend thema’s en het worden het er alleen nog maar meer. De poppetjes of spelers kun je tot in het extreme aanpassen zoals het gezicht, ogen, neus, haar, kleding, hoed, bril, dik of dun, lang of kort, kleur etc.


Bitmoji - Jouw Avatar Emoji App

Ook de gezichtsuitdrukking is bij een strip erg belangrijk en die kun je naar hartenlust aanpassen aan de omstandigheden.

Zoals je ook in het voorbeeld hieronder kunt zien zijn de mogelijkheden eindeloos, je hebt alleen wat fantasie nodig voor het invullen van je strip. Als je emoji klaar is kun je hem ook delen met je vrienden.

De app is razend populair en staat hoog in de categorie populaire en gratis apps op Google Play. Volgens de makers van de Bitmoji – Jouw avatar emoji app wordt de app al door meer dan 20 miljoen gebruikt. Voor meer informatie kun je het beste even een kijkje nemen op de website van Bitstrips.

En voor diegene die wat hulp nodig hebben is hier een video met een beginners tutorial om je op weg te helpen!

Download hier de Bitmoji app voor Android
Download hier de Bitmoji app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*