BBM App

BBM App

De BlackBerry Messenger App of BBM app is er nu ook voor Android en iOS toestellen. De BBM app is onder BlackBerry gebruikers zeer populair en staat momenteel op nr.1 in de Google Play Store onder gratis en populaire apps. Wat heel handig is aan deze app is dat je kunt communiceren met andere mensen ongeacht welk toestel ze hebben, als ze de BBM app maar geïnstalleerd hebben.


Na de installatie hoef je de app zelfs niet eens te openen of op te starten, want je krijgt meteen de nieuwe berichten op je scherm te zien. Verder verschilt deze app niet zoveel van de andere Messenger apps zo kun je ook met BBM chatten en bestandendelen zoals: foto’s, video’s, documenten en nog veel meer. Je kunt je lijst met vrienden onderverdelen in groepen zodat je bijvoorbeeld alleen met die bepaalde groep een groepschat houdt of bestanden deelt.

BBM App

En om het nog wat persoonlijker te maken kun je ook hier een profielfoto instellen, dit kan een afbeelding zijn van het internet of een van je eigen foto’s. Je kunt zelfs een animated gif gebruiken als profielfoto. Tot slot kun je ook nog smilies gebruiken in je chatberichten om bijvoorbeeld je stemming van dat moment aan te geven.

Je leest het al de BBM app is een Messenger app die net zoveel kan als al die anderen. De app is ook zeer grafisch vormgegeven en ziet er gewoon netjes en overzichtelijk uit, zeker een aanrader!

Download de BBM app (BlackBerry Messenger) voor Android
Download de BBM app (BlackBerry Messenger) voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*