Advanced Task Manager App

Advanced Task Manager App

11 feb 2019

De Advanced Task Manager van Infolife is een van de beste apps voor Android apparaten om de levensduur van je batterij te verlengen en je telefoon sneller te maken door geheugen vrij te maken.Deze gratis app is eenvoudig in gebruik en werkt uitstekend. Nadat je de Advanced Task Manager app gedownload hebt, installeer je hem en zet hem aan. Daarna blijft hij gewoon altijd aan staan tenzij je hem zelf weer uit zet. De app toont het batterij percentage in de notificatiebalk.

Advanced Task Manager App

De reden dat je batterij met de Advanced Task Manager écht langer mee gaat is dat de app wifi, bluetooth en data uitschakelt op het moment dat je het scherm van je Android tablet of telefoon uit zet. Normaal schakel je het scherm uit maar blijft je tablet (of telefoon) wel gewoon werken. In de stand-by stand verbruik je haast net zoveel energie als dat je tablet echt aan staat en je hem gebruikt. Met de Advanced Task Manager app zul je zien dat je je apparaat minder vaak op hoeft te laden. Geloof je het nog steeds niet? Probeer de app dan gewoon eens een paar dagen uit; hij is toch gratis.

De functies van Advanced Task Manager op een rij

  • Stopt geselecteerde taken.
  • Toont de levensduur van de batterij.
  • Stopt achtergrondprocessen als deze niet echt nodig zijn.
  • Schakelt GPS en/of wifi en/of bluetooth uit.

Deze app heette voorheen de Battery Defender app.

De app bevat ook handige knoppen zodat je bepaalde services of apps die je toch niet gebruikt maar die wel bezig zijn op de achtergrond uit te schakelen. De app is ook erg handig op je telefoon of tablet die gebruikt maakt van een databundel (dus geen wifi), want je verbruikt dan automatisch minder data.

Download de Advanced Task Manager app voor AndroidGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*