Basisschool Rekenen Groep 3-4 App

Basisschool Rekenen Groep 3-4 App

De Basisschool rekenen groep 3-4 app is bedoeld voor kinderen vanaf groep 3 om de rekenvaardigheid te verbeteren op een leuke manier. Er is een gratis, en een betaalde app. De educatieve app leert kinderen beter hoofdrekenen via de telefoon of tablet. Ook kleuters kunnen met deze app alvast eenvoudige sommen oefenen. De app is zeer kindvriendelijk en erg eenvoudig in het gebruik. Je kind leert spelenderwijs de rekenvaardigheid te verbeteren.


Basisschool Rekenen Groep 3-4 App

Zoals de app al zegt is de app te gebruiken voor kinderen in groep 3 tot en met 6. De rekensommen worden steeds moeilijker. De moeilijkheidsgraad is eenvoudig in te stellen.

Er zijn verschillende soorten sommen in de app, zoals optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Ook de tafels van 1 tot en met 40 zijn te oefenen. Het aantal sommen per test zijn in te stellen. Zo kan je het aantal sommen instellen op 10, 15 en 25. Het soort som is in te stellen en je kan ook soorten sommen mixen in één test. Voor de sommen kan een minimum en maximum uitkomst worden gekozen tussen de 0 en 100.

Basisschool Rekenen Groep 3-6 App voor Android, iPhone en iPad

Aan het eind van een rest worden de resultaten op het scherm getoond in de vorm van een percentage. Ook worden er stickers getoond en het aantal foute en goede antwoorden.

Zoals eerder genoemd is er een gratis en betaalde versie van de Basisschool rekenen groep 3-4 app. Het enige verschil tussen de twee is dat de gratis versie reclame bevat en de betaalde versie niet. Door de makers van deze app wordt aangegeven dat de gratis versie minder geschikt is voor kleine kinderen vanwege de reclame.

Download hier de Basisschool Rekenen Groep 3-4 app voor Android


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*