Asphalt 8 Airborne App

De Asphalt 8 Airborne app is een geweldig racespel waarin je in supersnelle wagens rijdt en dynamische stunts uit voert. De racegames van de Asphalt serie worden tot de beste racespellen ooit gerekend op tablet en mobiele telefoon. Je kunt in sportauto’s van vele bekende merken rijden, vliegen en springen. Het spel is gratis maar je kunt wel in-app aankopen doen van €0,99 tot €99,99 per item.


Racen en stunten

In Asphalt 8 Airborne draait het niet meer alleen om racen in een mooie snelle auto; je kunt nu ook stunts uithalen zoals zo snel mogelijk een helling of berg oprijden om dan met je auto door de lucht te vliegen. Op het moment dat je door de lucht vliegt met je auto kun je allerlei stunts doen zoals 360 graden draaien.

Prachtige graphics en geluid

De graphics van het spel zijn erg mooi, en samen met de verbeterde audio ook heel erg realistisch. In Asphalt 8: Airborne zijn maar liefst negen verschillende omgevingen zoals De woestijn in Nevada, IJsland, Tokoyo, Spanje, Venetie en Frans-Guyana. De game muziek bevat tracks van bands als Bloc Party, Mutemath en The Crystal Method.

Asphalt 8 Airborne App voor Android, iPhone en iPad

De auto’s en parcoursen

Er zijn 56 hoogwaardige wagens, waarvan 80% nog niet voor kwam in de vorige games. De auto’s zijn van alle bekende merken als Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FXX en Pagani Zonda R.

Alle parcoursen zijn beschikbaar in de originele vorm en ook gespiegeld.En je hoeft nooit hetzelfde te rijden: er zijn talloze verborgen sluiproutes te ontdekken.

Nieuwe functies

In Asphalt 8 Airborne zijn vele nieuwe functies te ontdekken, zoals de nieuwe Infected en Drift Gate modussen. Ook is er nu een gedetailleerd schadesysteem, en zijn er 8 seizoenen & 180 events in de Carrière-modus te vinden.

Asphalt 8 Airborne App voor Android, iPhone en iPad

Verbeterde multiplayer

Hoewel je de race game alleen kunt spelen kun je ook races tegen maximaal zeven andere personen. Je kunt je vrienden uitdagen voor asynchrone races. Dit betekent dat je niet persé tegelijkertijd online hoeft te zijn. Je kunt je scores vergelijken op de ranglijsten met die van je vrienden, en ook kun je de scores van racers uit de hele wereld zien. Je eigen score kun je ook delen.

Download hier de Asphalt 8 Airborne App voor Android, iPhone en iPad
Download hier de Asphalt 8 Airborne App voor iPhone en iPad
Download hier de Asphalt 8 Airborne App voor Windows Phone

Zie ook:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*