Angry Birds Friends App

Angry Birds Friends App

27 jan 2019

De makers van het populaire spel Angry Birds hebben weer een nieuw deel uitgebracht uit die serie genaamd Angry Birds Friends. De gameplay is gelijk gebleven aan de andere delen van Angry Birds, het spel heeft alleen meer integratie met Facebook gekregen. In de Angry Birds Friends app moet je proberen een hogere score te halen dan je vrienden. Alleen zo leg je de lat hoog genoeg voor je vrienden op Facebook.De nadruk ligt dus echt puur op het verslaan van je vrienden door een zo hoog mogelijke score te halen. Je hebt een week de tijd om je vrienden te verslaan want de race naar de top duurt elke keer precies een week, daarna worden de scores opgeteld en weer gereset. Voor de ranglijst is het wel belangrijk dat je elke week een goede score haalt want die scores worden na elke week weer bij je vriendenranglijst opgeteld. Zoals je op de afbeelding hieronder kunt zien zijn er elke week weer 6 nieuwe levels.

Angry Birds Friends App

Voor je begint aan het echte werk krijg je eerst 5 tutorial levels waarbij ze je uitleggen hoe de nieuwe powerups werken. Powerups zijn in Angry Birds Friends erg belangrijk, ze zijn een ideaal hulpmiddel om je hoge scores te bezorgen. Je kunt met je verdiende goudmunten nieuwe powerups kopen in de ingame winkel, om aan extra goudmunten te komen kun je via een in-app aankoop met echt geld extra goudmunten kopen.

De Angry Birds Friends App is het zesde deel uit de serie, eerder had je al:

Angry Birds app
Angry Birds Seasons app
Angry Birds Rio app
Angry Birds Space app
Angry Birds Star Wars app

Een nadeel van de app is dat de Facebook versie die je rechtstreeks op Facebook kunt spelen veel uitgebreider is dan de Angry Birds Friends App op je smartphone of tablet. Zo kun je met de App nu alleen nog maar 6 levels tegen vrienden spelen, terwijl je op Facebook de keuze hebt om verschillende delen te spelen met elk weer hun eigen aantal en soorten levels.

Zo kun je op Facebook naast Weekly tournament kiezen uit:

Pig Tales – 30 levels
Pigini Beach – 15 levels
Poached Eggs – 63 levels
Mighty Hoax – 42 levels
Surf and Turf – 45 levels
Golden Eggs – 10 levels

Toch denk ik dat deze delen binnenkort ook wel verschijnen in de app.

Download de Angry Birds Friends app voor Android
Download de Angry Birds Friends app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*