Amsterdam The Map App

Amsterdam The Map app

3 feb 2019

De Amsterdam The Map app bevat een duidelijke kaart van Amsterdam, met alle belangrijke plaatsen en vele kortingsbonnen. De app werkt honderd procent offline zodat je hem ook kunt gebruiken als je geen internet hebt. Als je niet bekend bent in de stad Amsterdam dan is deze app onmisbaar. Door middel van GPS houdt de app bij waar je je in Amsterdam precies bevind en kan je de app als navigatie gebruiken.


Amsterdam The Map app

Er is een “hotel speld” die je bij je hotel kunt plaatsen, zodat je je hotel altijd weer snel terug vind. Ook is er een auto- en fiets pin die je kan plaatsen zodat je altijd weet waar die zijn. Verder kun je op alle plaatsen in de stad waar je geweest bent die je later terug wilt kunnen vinden een groene ster zetten en aan je favorieten toevoegen, of je kunt ze juist zetten bij plaatsen waar je nog heen wilt.

Bezienswaardigheden en kortingbonnen

De Amsterdam The Map app bevat een lijst met meer dan 100 bezienswaardigheden. Er is veel informatie over de bezienswaardigheid, zoals openingstijden, prijzen enzovoorts en de kaart geeft meteen de route aan om er te komen vanaf je huidige locatie. Behalve de route wordt ook de afstand getoond. Bovendien bevat de app kortingsbonnen voor diverse dingen, zoals boottochten, musea, huurfiets enzovoorts. Zo heb je de prijs van de app er ook snel weer uit. De app bevat ook een groot aantal restaurants, kroegen, coffeeshops en clubs, en informatie over handige dingen als wifi spots het adres van de politie, ziekenhuizen, taxi’s, geldautomaten en openbare toiletten.

Download hier de Amsterdam The Map GPS app voor Android
Download hier de Amsterdam The Map GPS app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*