Amsterdam Offline Kaart Reisgids App

Amsterdam Offline Kaart Reisgids App

4 feb 2019

Met de Amsterdam Offline Kaart Gids app heb je alles wat je nodig hebt voor een bezoek aan de stad Amsterdam. De app heeft een gedetailleerde offline plattegrond en info over alle toeristische bezienswaardigheden. De app is volledig offline te gebruiken, ook al kan als je wel internet hebt meer functies gebruiken, zoals een overzicht van hotels aanbiedingen. Met de GPS geolocatie en de offline map weet je altijd waar je bent en waar je heen moet.Amsterdam Offline Kaart Reisgids App

De gratis App bevat geen advertenties en ook geen verborgen kosten. De app is perfect voor wandelaars, maar ook fietsers in Amsterdam. De Amsterdam Offline Kaart Gids app ondersteunt tien verschillende talen en is zeer compleet. Het bevat veel informatie over vervoer in Amsterdam, eten, geschiedenis en beschrijvingen van alle toeristische attracties zoals monumenten, paleis, de Dam, musea en meer.

Ook bevat de app een valuta omzetter, wat eigenlijk alleen handig is als je in een land woont waar ze de Euro niet hebben. Ook is er een woordenboek met vertaling van handige zinnen.

Als je wel internet op je mobiel of tablet hebt, kun je locaties direct delen via je sociale media. Ook kun je hotels zoeken en boeken. Ook bevat de online modus informatie over excursies in en rondom Amsterdam.

Ook als je niet van plan was om naar Amsterdam te gaan is de app erg leuk om eens te bekijken. Je vind er veel informatie over de hoofdstad van Nederland. Zoals de geschiedenis van de grachtengordel, en historische gebouwen. Wist je dat Amsterdam meer dan 1500 bruggen heeft? En wat is er nu eigenlijk te zien in musea zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, het Anne Frankhuis? En waar vind je de Bloemenmarkt, Albert Cuypmarkt en het Vondelpark?

Download hier de Amsterdam Offline Kaart Gids app voor Android
Download hier de Amsterdam Offline Kaart Gids app voor iPhone en iPad (Alternatief)Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*