AlleFolders App

AlleFolders App

11 feb 2019

Met de AlleFolders app heb je alle folders van deze week digitaal. Zo hoef je niet meer thuis bij de brievenbus zitten wachten en heb je alle aanbiedingen uit alle folders van alle winkels bij de hand.Wat kan je met de AlleFolders app

Eigenlijk is deze app heel simpel. Als je de app opent zie je meteen al alle categorieën zoals Mode, Elektronica, Bouwmarkt, Supermarkt, Wonen enzovoorts. Klik op een categorie en dan zie je alle folders. Klik op de folder die je wilt openen en zie alle aanbiedingen. Navigeren gaat heel makkelijk door te swipen of op de pijltjes te klikken. Met twee vingers kun je in en uitzoomen.

AlleFolders App

Er is ook een categorie nieuw, waarin je alle nieuwe folders ziet. Sommigen zijn pas volgende week geldig. Ook kan je je favoriete folders allemaal in 1 categorie stoppen. Dan hoef je voortaan geen folders meer op te zoeken maar bekijk je je favoriete folders snel. Ook kan je notificaties instellen, je startscherm instellen en je locatie instellen zodat je ook altijd de juiste folder van jouw regio krijgt.

Ook folders delen via Whatsapp gaat heel makkelijk, en je kan aanbiedingen op het prikbord bewaren.

Vergeleken met andere folder apps vinden wij van de redactie de AlleFolders app de beste. Omdat hij simpel en overzichtelijk is en je kan makkelijk door de folders heen bladeren.

Download de AlleFolders app voor Android
Download de AlleFolders app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*