All-Star Basketball App

All-Star Basketball App

15 feb 2019

Hou je van basketbal? Dan is de All-Star Basketball app iets voor jou. In deze 3D game draait het helemaal om basketbal. Je kunt je eigen team samenstellen en wedstrijden spelen tegen andere echte spelers. De app is beschikbaar voor Android, iPhone en iPad toestellen.All-Star Basketball App

All-Star Basketball gameplay

Je kunt zelf een team van spelers samenstellen en oefenen door missies te volbrengen. Je kunt punten verdienen door missies te volbrengen en ook power-ups vrijspelen zoals een power-up waarbij je een paar seconde extra speeltijd krijgt. Als je sterk genoeg bent kun je andere spelers uitdagen om een wedstrijd te spelen. De wedstrijden worden gespeeld op allerlei velden over de hele wereld. In professionele basketbalstadions of ergens op straat.

Als je wint krijg je punten, die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld schoenen of een uniform van je favoriete NBA speler te kopen, zoals Kobe, LeBron James of Kevin Durant. Het spel is makkelijk te bedienen door te vegen en tikken op het scherm van je telefoon of tablet.

In-app aankopen

De All-Star Basketball app is gratis, al zijn er wel in-app aankopen te doen om sneller vooruit te komen of je team te versterken. Deze kosten € 0,70 tot € 30,96 per item. Zonder aankopen kan je dit spel ook prima spelen.

All-Star Basketball app downloaden

De app is gratis te downloaden voor zowel Android als iOS.

Download de All-Star Basketball app voor Android
Download de All-Star Basketball app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*