Abc Bol.com App

Abc Bol.com App

Wie kent Bol.com niet? Bol.com is het internetbedrijf waar je terecht kan voor het online aankopen van boeken, cd’s, dvd’s, blu-rays, speelgoed, elektronica, computers, huishoudelijke apparaten en nog veel meer. Bol.com heeft echter zelf geen app. Met toestemming van Bol.com heeft Abc de Abc-app voor Bol.com ontwikkeld. Met de app kan je het gehele assortiment van Bol.com bekijken. Ook kan je de artikelen via de Abc-App voor Bol.com bestellen.


Je kunt zoeken op titel, ISBN, artiest, merk, auteur enzovoorts. Of je bekijkt de producten per categorie. En net als op de gewone website krijg je uitgebreide beschrijvingen bij elk product, en foto’s, reviews, of voorbeeld geluidsfragmenten van cd’s. Je kunt gewoon inloggen op het Bol.com account en het gewenste product bestellen. Bij bestedingen vanaf 20 euro wordt het product gratis thuis bezorgd. Je kunt altijd veilig betalen via iDeal, acceptgiro of creditcard Ook via de app heb je gewoon 30 dagen bedenktijd.

Abc Bol.com App

Met de Abc-app voor Bol.com kun je nu winkelen op Bol.com waar je maar bent. Er zijn altijd actieprijzen tot 75% korting. Via de app kun je meteen Bol.com producten delen op sociale media, zoals Facebook, Twitter of WhatsApp, of je kunt een product heel makkelijk per sms of e-mail doorsturen. Een leuke functie van de app is dat je met de camera op je tablet of telefoon een barcode kunt scannen en dan krijg je meteen het product op Bol.com te zien met de prijs. Als je Bol.com vaak gebruikt is het een handige app voor je Android toestel, zodat je het altijd en overal kunt gebruiken.

Download hier de Abc Bol.com app voor Android


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*