Aanbieding App

Aanbieding App

11 feb 2019

Met de Aanbieding app heb je elke dag de geldende aanbiedingen van de bekendste supermarkten van Nederland op een rij. Zo kun je voordeliger en slimmer winkelen. De Aanbieding app is de officiële App van http://www.aanbiedingapp.nl. De gratis app bevat de aanbiedingen van de volgende supermarkten: Albert Heijn, Aldi, Lidl, C1000, Coop, Dekamarkt, Jumbo, Spar, Super de Boer, Deen, Dirk/Bas/Digros, Em-té, Hoogvliet, Jan Linders, en binnenkort ook Attent, Boni, PLUS Supermarkten en Vomar.Door de kijken waar de beste aanbiedingen zijn kan je geld besparen op je boodschappen.

In de Aanbieding app zijn alle aanbiedingen verwerkt van de supermarkten. Niet alleen de weekaanbiedingen, maar ook bonusaanbiedingen, dagklappers en andere aanbiedingen. De zoekfunctie in de Aanbieding app is zeer uitgebreid. Je kunt op naam, categorie of per merk zoeken, of per supermarkt.

Aanbieding App

Je kunt aanbiedingen eenvoudig opslaan, en je kunt lijsten aanmaken met favoriete producten, en een boodschappenlijst aanmaken. Je kunt ook de locaties en openingstijden van alle supermarkten in Nederland vinden in de app. Andere functies zijn het makkelijk aanvragen van coupons voor nieuwe producten, tips en suggesties versturen met het contactformulier en je kunt binnen de app de nieuwste producten en innovaties ontdekken.

De makers van de Aanbieding aap zijn voortdurend bezig de App te verbeteren. Op dit moment werkt nog niet alles optimaal. Zo werkt de back button nog niet goed want je gaat terug naar het startscherm in plaats van het vorige scherm, maar ook dit is hopelijk snel opgelost.

Download hier de Aanbieding app voor AndroidGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*