50 Talen Leren App

50 Talen Leren App

5 feb 2019

Met de 50 Talen Leren app kan je op een leuke manier de basis van een vreemde taal leren. Je kiest de taal die je wilt leren én de taal die je zelf spreekt en dan krijg je een keuze menu waar je kunt kiezen wat je wilt leren. Zoals korte zinnen, losse woorden, het alfabet en tellen. Ook zijn er spelletjes en quizzen die je helpen om de taal beter te leren.Het mooiste is dat een groot deel van de app gratis is. Binnen de app kan je in-app aankopen doen om bijvoorbeeld alle lessen van een bepaalde taal te unlocken. De gratis app bevat 30 lessen per taal en als je betaalt kan je ze alle 100 unlocken.

50 Talen Leren App

Een vreemde taal leren

Voor de meest gangbare talen als Duits, Frans, Spaans en Engels zijn er talloze Apps verkrijgbaar om de basis van die taal te leren. De 50talen app bevat echter ook vele andere vreemde talen zoals Chinees, Servisch, Noors, Turks, Vietnamees, Hongaars enzovoorts. De app is bedoeld voor beginners. In no-time leer je communiceren in een winkel, dokter of postkantoor.

Het leren van een taal bestaat uit een combinatie van tekst en audio. Je kunt een voorbeeld beluisteren en vervolgens met één druk op de knop opnemen wat je zelf zegt, en dat dan vergelijken met het geluidsfragment in de app. Zo kun je op een efficiënte manier de basis van een taal leren. Handig als je binnenkort op vakantie gaat!

De 50 Talen Leren app downloaden

De 50 Talen Leren app is verkrijgbaar voor Android en iOS, in meer dan 40 talen en in ongeveer 1600 talencombinaties.

Download hier de 50 Talen Leren app voor Android
Download hier de 50 Talen Leren app voor iPhone en iPadGeef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*