3FM App

3FM App

4 feb 2019

Met de officiële 3FM app van Radiozender 3FM kun je deze radio zender ontvangen op je tablet of telefoon. Je hebt wel een internet verbinding nodig. Radio 3FM is de pop- en rock zender van de publieke omroep met bekende presentatoren zoals Giel, Gerard, Coen en Sander, Claudia de Breij, Timur en Rámon en Eric Corton. Zo blijf je altijd op de hoogte van oude en nieuwe muziek, concerten en festivals.


Met de 3FM Radio app kun je dag en nacht radio blijven luisteren op je toestel. Zo hoef je ook niets van de evenementen Serious Request, 3FM Awards, 90’s Request, 00’s Request. 3FM – Serious Radio te missen. Met de 3FM app kan je live naar de muziekzender luisteren, muzieknieuws volgen, fragmenten terug beluisteren, foto’s bekijken, in de radio gids kijken welke programma’s nog gaan komen, en ook naar andere radiozenders van de publieke omroep luisteren.

3FM App

Afhankelijk vanaf welk apparaat je de app gebruikt kun je ook beelden van de webcam bekijken, live uitzendingen bekijken, de live chatfunctie gebruiken en de playlist per programma bekijken. Ook kun je fragmenten of andere dingen delen via Facebook, Twitter en andere sociale media. De app heeft een ingebouwde wekker functie.

Als je problemen met de app hebt, of gewoon suggesties hebt kun je de feedback optie binnen de app gebruiken. De 3FM app voor Android schijnt nog wat bugs te hebben. Hij wordt aan gewerkt en de problemen die er nog zijn zullen daarom waarschijnlijk snel verdwijnen. De app voor iPad, iPod en iPhone werkt prima.

Download hier de 3FM app voor Android
Download hier de 3FM app voor iPhone en iPad


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*