Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Regenmelding App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Regenmelding App

De Regenmelding App is een handige App die je vroegtijdig kan waarschuwen voor naderende regenbuien. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je bij het water zit te vissen of iets anders aan het doen bent waar je niet snel kunt schuilen voor de regen, met deze App voorkom je dus een nat pak. Naast het instellen van je locatie kun je ook instellen hoeveel minuten voor de bui je een waarschuwing wil ontvangen. De Regenmelding App is ook in staat je locatie automatisch te bepalen via GPS.

Lees meer...

Regenmeter App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
regenmeter app

De Regenmeter App is een Weer App waarmee je heel nauwkeurig de hoeveelheid regen kunt meten van een bepaalde locatie of van de plaatst waar je op dat moment bent via GPS. Om de neerslag van een bepaalde locatie op te vragen hoef je alleen maar de straatnaam, postcode of woonplaats in te voeren en de App doet de rest. Bij actueel weer krijg je een mooie regenbeker te zien met de hoeveelheid gevallen regen op je huidige locatie, hier kun je ook 3 uur, 6 uur, 12 uur en 24 uur terugkijken.

Lees meer...

InstaWeatherPro App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
InstaweatherPro App voor Android, iPhone en iPad

De InstaWeatherPro App is momenteel een hype op Facebook, Twitter en Instagram. Met InstaWeatherPro kun je een foto maken met een weer overlay inclusief de exacte temperatuur en je huidige locatie. Dus maak een foto van wat je op dat moment aan het doen bent, zoals bijvoorbeeld tijdens een barbecue, een wijntje op het terras, op vakantie aan het strand bij de zee etc.

Lees meer...

Buienalarm App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Buienalarm App voor Android, iPhone en iPad

De Buienalarm App is een handige Weer App omdat hij je kan waarschuwen voor naderende buien op het door jou opgegeven adres of op de locatie waar je je op dat moment bevind. Dit gaat via zogenaamde push berichten. Natuurlijk kun je de App ook handmatig raadplegen voor de laatste weerberichten zoals de temperatuur en buienradar, daarvoor heb je een overzichtelijke weerkaart tot je beschikking.

Lees meer...

Buienradar App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens

Met de Buienradar App ben je altijd op de hoogte van de laatste weersverwachtingen van Nederland en de rest van Europa op smartphone of tablet. Op de bekende groen blauwe radarbeelden van Buienradar.nl zie je in een oogopslag waar de buien zich bevinden. De Buienradar App is zeer uitgebreid met alle mogelijke weer data die je je maar kan wensen, en uiterst nauwkeurig.

Lees meer...

Het Weer in Nederland App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Het Weer in Nederland App

Het Weer in Nederland is een uitgebreide Weer App voor smartphone of tablet en is voor de mensen die meer willen dan alleen maar een buienradar. Deze App beschikt over enorm veel opties en mogelijkheden omtrent het weer zowel binnenlandse als buitenlandse weersverwachtingen. Zo heb je altijd het actuele weer bij de hand met vooruitzichten van vandaag, vanavond of morgen.

Lees meer...

Piet's App voor Andorid, iPhone en iPad

Gegevens
Piets App

Piet Paulusma is de populaire vaste weerman van SBS6. Dit doet Piet al vele jaren met groot plezier. Hij staat ook bekend om zijn bekende uitspraken zoals in het Fries zoals oant moarn. Maar Piet heeft nu ook zijn eigen weer App genaamd Piets’s App. Hiermee blijf je altijd op de hoogte van het laatste weer nieuws waar je ook bent.


Lees meer...

Weeronline App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Weeronline App

Bij de App van Weeronline ligt de focus op het weer in Nederland en België. Net als de Buienradar App is de Weeronline App inmiddels uitgegroeid tot de populairste Apps van Nederland. Het geeft je uitgebreide informatie over de actuele stand van zaken omtrent het weer op smartphone of tablet. Super handig dus als je ergens bent waar je geen beschikking hebt over een computer met internet zoals bijvoorbeeld op je werk of op vakantie.

Lees meer...

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl