Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Netflix App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Netflix App voor Android, iPhone en iPad

Met de Netflix App kun je films, series en tv programma's streamen op je smartphone of tablet voor een vast laag bedrag in de maand. Netflix is onlangs van start gegaan in Nederland met een abonnementsservice van slechts € 7,99 per maand. Wereldwijd zijn ze al veel langer actief. Voor je een abonnement neemt bij Netflix mag je de dienst een maand gebruiken om te kijken of het bevalt. Daarna kun je besluiten of je een abonnement neemt of niet.

Lees meer...

VEVO App voor Android, iPhone, iPad en Windows Phone

Gegevens
VEVO App voor Android, iPhone, iPad en Windows Phone

VEVO is een website die muziekvideo's en entertainment aanbiedt. VEVO biedt muziek aan van drie van de vier grootste platenmaatschappijen. Met de officiële App van VEVO kan je muziekvideo's bekijken van de officiële clips en live optredens van zeer hoge kwaliteit. De VEVO App geeft je toegang tot de volledige VEVO catalogus met ruim 75.000 muziekvideo's van meer dan 21.000 artiesten. Je kunt zelf op artiest zoeken of de naam van her nummer.

Lees meer...

Vine App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Vine App voor Android, iPhone en iPad

Met de Vine App kun je korte video's opnemen van een paar seconden en die direct delen met familie of vrienden op Vine of sociale media zoals Facebook en Twitter. Vine was al een tijdje beschikbaar voor iOS en is nu dus ook uitgebracht voor Android toestellen. Vine lijkt sterk op Twitter alleen plaats je nu niet berichten van 140 tekens maar je eigen video's van maximaal 6 seconden.

Lees meer...

Bioscoop App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Bioscoop App voor Android, iPhone en iPad

Van te voren weten welke films er draaien in de bioscoop? Dat kan met de Bioscoop App van Boydroid. Zo kun je van bijna elke bioscoop in Nederland zien welke films er draaien, de aanvangstijden en kun je uitgebreide informatie opvragen van de desbetreffende film. En om snel te kunnen zien welke films er in je favoriete bioscoop draaien kun je met de Bioscoop App je favoriete bioscoop in een favorietenlijstje zetten.

Lees meer...

MX Player App voor Android

Gegevens
MX Player App voor Android, iPhone en iPad

De MX Player App is een van de beste en meest uitgebreide videospelers voor Android. Met deze App kun je vele verschillende videoformaten afspelen, zoals .3gp .avi .divx .f4v .flv .mkv .mp4 .mpeg .mov .vob .wmv .webm .xvid en nog veel meer. Met de standaard mediaspeler van Android kun je maar enkele video formaten afspelen, de MX Player ondersteunt veel meer. Ook heeft de App de mogelijkheid om ondertitels te tonen.

Lees meer...

De Kinderkijkbuis App Voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
De Kinderkijkbuis App Voor Android, iPhone en iPad

De Kinderkijkbuis App bestaat is een videospeler met een grote verzameling kindervideo's die je rechtstreeks kunt afspelen op je smartphone of tablet. Een gratis verzameling van de beste video's voor kinderen met o.a: De fabeltjeskrant, Sesamstraat, Zandkasteel aan Zee, De Teletubbies, Nijntje, Pieter Post, Jip en Janneke etc. Let er wel op dat je door het afspelen van video veel data verbruikt en je misschien sneller door je databundel heen bent dan je lief is.

Lees meer...

IP Webcam App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
IP Webcam App voor Android, iPhone en iPad

De IP Webcam App is een handige App waarmee je je smartphone of tablet kunt transformeren tot een draadloze webcam of netwerk camera. De gemaakte beelden of livestream kun je terugkijken op elk apparaat via de webbrowser of een videoplayer naar keuze zoals bijvoorbeeld de VLC player. Streamen kan ook via je eigen WiFi netwerk en je kunt met de IP Webcam App videochatten met Skype gebruikers of mensen van andere diensten.

Lees meer...

FxGuru Movie FX Director App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
FxGuru Movie FX Director App voor Android, iPhone en iPad

Met de App FxGuru Movie FX Director kun je zelf prachtige realistische effecten toevoegen aan filmpjes of video's die je rechtstreeks kunt opnemen via je smartphone of tablet. Denk dan bijvoorbeeld aan de volgende video effecten: een neerstortende satelliet of meteoor, vliegende UFO's, vlammenwerper, raketwerper, of TNT met een grote explosie, etc.

Lees meer...

Skype App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Skype App

Met de gratis Skype App kun je gratis bellen (VoIP) en videobellen met andere Skype gebruikers. Het maakt niet uit wat voor smartphone of tablet je bezit. Het werkt op Android telefoons en tablets maar ook op iPhone en iPad. Maar naast bellen is het ook mogelijk om met  elkaar te chatten, foto’s of filmpjes te versturen of om sms’jes te versturen naar vaste of mobiele nummers.

Lees meer...

YouTube App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
YouTube App

Met de YouTube App kun je de video’s van YouTube bekijken op je Android telefoon of Tablet. Er waren echter veel klachten over het traag reageren van de App. Maar sinds kort na de laatste update is deze App een heel stuk sneller geworden. Ook voelt de vernieuwde interface goed aan.

Lees meer...

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl