Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Flightradar24 App voor Android, iPhone en iPad


Gegevens
Flightradar24 App

Met de Flightradar24 app kun je al het vliegtuigverkeer over de hele wereld volgen. Zo weet je precies welk vliegtuig waar vliegt, en ook nog eens realtime! Er is een gratis en een pro versie. De pro versie van de app kost 3,59 (Android) maar daarvoor heb je toegang tot vele opties, zonder reclame. Flightradar24 is een van de populairste Flight tracker apps die beschikbaar zijn.

Geen vertraging

Flightradar24 is één van de weinige apps waarbij er geen vertraging is tussen de tijd dat het vliegtuig ergens vliegt, en het te zien is in de app. Daardoor is het de ideale app tijdens het vliegtuig spotten. Alle vluchten zijn zichtbaar op de kaart, met het vluchtnummer en logo van de vliegmaatschappij. Er zijn goede zoekopties om een bepaalde vlucht te vinden. Als je in de lucht kijkt en een vliegtuig over ziet vliegen kun je binnen enkele seconden zien welk vliegtuig het is en waar hij heen gaat en vandaan komt. Ook zie je informatie over de snelheid, vlieghoogte, enzovoorts.

Flightradar24 App voor Android, iPhone en iPad

Simpele bediening

De Flightradar24 app is erg eenvoudig in het gebruik. Als je de app start krijg je direct een Google Maps kaart te zien van de locatie waarop jij je bevindt. Je ziet dan meteen al vliegtuigen over de map kruipen als die aanwezig zijn.  Deze geel gekleurde vliegtuigen kan je aanklikken om informatie over het vliegtuig weer te laten geven.

Flightradar24 app downloaden

De app is beschikbaar voor Android, iOS en Windows Phone. Er zijn gratis en pro versies. De prijzen verschillen wel iets.

Download hier de Flightradar24 app voor Android
Download hier de Flightradar24 pro app voor Android

Download hier de Flightradar24 app voor iPhone en iPad
Download hier de Flightradar24 pro app voor iPhone en iPad

Download hier de Flightradar24 app voor Windows Phone
Download hier de Flightradar24 pro app voor Windows Phone
Reacties  

 
Ilsa
+1 #2 Ilsa 16-04-2015 20:44
Heel erg leuk
Citeer
 
 
Jelle
+2 #1 Jelle 17-01-2015 12:29
Echt goede app. Bij Casper airtracking heb je een kwartier vertraging, maar deze loopt bijna gelijk met het vliegtuig zelf! Van die paar euro heb ik een hoop plezier.
Citeer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl