Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Weet Ik Veel App voor Android, iPhone en iPad


Gegevens
Weet Ik Veel App voor Android, iPhone en iPad

Met de Weet Ik Veel App van RTL kun je zelf thuis op de bank meespelen met het nieuwe spelprogramma van Linda de Mol, dit doe je door vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld muziek, nieuws, wetenschap, topografie, geschiedenis etc. Per aflevering zijn er 50 vragen te beantwoorden ondersteund door de nodige video, foto's en geluidsfragmenten. Elke vraag is 2 punten waard en je kunt dus maximaal 100 punten halen per uitzending.

Door de massale toestroom van spelers was de eerste aflevering van RTL Weet Ik Veel een drama en was de App niet te gebruiken. Bij de tweede aflevering ging het al een stuk beter maar er waren toch nog wat bugs aanwezig want sommige kijkers hadden de vraag op de App fout terwijl hij op TV goed was. Hopelijk halen ze de bugs er zo snel mogelijk uit.

Weet Ik Veel App voor Android, iPhone en iPad

Wel leuk dat je lekker op de bank zelf mee kunt spelen met een programma op TV. Ik denk wel dat we komende jaren die kant opgaan wat betreft de interactie met de kijkers via smartphone of tablet.

Weet Ik Veel wordt elke zaterdagavond uitgezonden om half 9 op RTL 4.

Ziek ook: Weet ik Veel App en Ik Hou van Holland App.

Download hier de Weet Ik Veel App voor Android
Download hier de Weet Ik Veel App voor iPhone en iPad
Download hier de Weet Ik Veel App voor Windows Phone
Reacties  

 
Apps-Expert
0 #13 Apps-Expert 27-04-2013 21:44
De applicatie van het RTL-programma Weet Ik Veel kampt opnieuw met problemen. Op Twitter wordt melding gemaakt van gebruikers die het jammer vinden dat ze vanuit huis niet kunnen deelnemen aan de quiz.

Anderen noemen de Weet Ik Veel-applicatie 'een enorm slechte app'. 'We proberen hier met drie man sterk met de app van Weet Ik Veel mee te spelen maar hij weigert bij ons allemaal', klinkt het verder.

Ook noemt een twitteraar de weigerende app 'schandalig voor een commerciële zender'. Tijdens de eerste aflevering van Weet Ik Veel, dat gesponsord wordt door Windows 8, weigerde de applicatie ook dienst.

Bron: AD.nl
Citeer
 
 
Lex Luthor
+1 #12 Lex Luthor 27-04-2013 21:33
Beste Linda,
Al vier (4)!! weken lang doet u mij verdriet.
Doe iets met boven/onderstaa nde klachten.
Het is niet mogelijk om via de app een 100% score te behalen aangezien jullie, of de zaken niet op orde hebben of de overweldigende belangstelling niet aan kunnen. Het is leuk bedacht maar in deze uitvoering totaal waardeloos en dan kunt u nog zo lief in de camera kijken maar dat help niet. Ik haak af!
Citeer
 
 
Apps-Expert
+1 #11 Apps-Expert 22-04-2013 23:26
WEET IK VEEL schrijft historie

RTL heeft afgelopen week samen met Talpa alles op alles gezet om de capaciteit rondom de ‘WEET IK VEEL’- app te vergroten. 250.000 spelers konden de collegezaal in om live mee te spelen. De aanmeldingen zijn gedurende de avond opgelopen tot maar liefst 293.000. Een ongekend aantal dat nergens ter wereld is geëvenaard.

Ondanks het succes zijn we helaas in het eerste reclameblok een aantal spelers kwijtgeraakt. We gebruiken komende week om uit te zoeken hoe we dit kunnen oplossen. We zien dat er enorm veel animo is en dat deze unieke app echt iets toevoegt aan de beleving van de kijker.

Bron: RTL.nl
Citeer
 
 
Apps-Expert
0 #10 Apps-Expert 20-04-2013 22:07
Precies ze hebben er lang genoeg aan kunnen werken zou je zeggen!
Citeer
 
 
ivonne
+1 #9 ivonne 20-04-2013 21:57
Kan zijn dat de servers het niet aan kunnen, maar heb het nog niet zo slecht gehad als vanavond. Je zou denken dat de kinderziektes al opgelost zouden zijn.
Citeer
 
 
Apps-Expert
0 #8 Apps-Expert 20-04-2013 21:55
Ik denk dat de servers de enorme stroom van mensen die meespelen niet aankunnen!
Citeer
 
 
ivonne
+1 #7 ivonne 20-04-2013 21:54
Bar en boos vandaag.Vragen liepen niet synchroon of kwamen helemaal niet, vragen die waren werden niet geteld. Kortom prut.
Citeer
 
 
Rita
+1 #6 Rita 20-04-2013 21:54
Ook de vragen waar je meerdere antwoorden moet invullen rekent ie fout ook al heb je hem goed. Waardeloos
Citeer
 
 
Anneke
+1 #5 Anneke 20-04-2013 21:25
Waardeloos, de vragen lopen niet synchroon en hij telt na elke ronde de punten niet op. De server is niet bereikbaar meld die dan om bij de volgende vragenronde weer gewoon verder te gaan. Ik speel dus mee, maar heb geen flauw idee hoe ik het doe .. dus, pen en papier maar gepakt!!
Citeer
 
 
Wil
+1 #4 Wil 13-04-2013 22:00
Nou, die app blijft een drama ! Of de vraag komt te laat of de vraag komt helemaal niet. En de eindscore blijft helemaal achterwege. Gewoon slecht !
Citeer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl