Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Veronica TV-Gids App voor Android, iPhone en iPad


Gegevens
Veronica TV-Gids App

Wil je snel weten wat er vanavond op tv komt? Gebruik dan de Veronica TV-gids App. Met enkele tikken vind je alle informatie over je favoriete soaps en films op je telefoon of tablet. De Superguide van Veronica Magazine is gratis beschikbaar voor zowel Android als iPhone of iPad. Probeer hem dus eens uit.

De gratis versie van Veronica TV-Gids App

De gratis Superguide App bevat de complete tv-programmering met informatie over de programma's. Je kunt de App anoniem zo gebruiken of je kunt een Veronica Magazine account aanmaken met je persoonlijke gegevens. Dit is aan te raden omdat je bij het aanmaken van een account vrijblijvend zestig dagen gratis toegang hebt tot Superguide Premium. Na zestig dagen ga je automatisch terug naar de normale App.

Superguide Premium Veronica TV-Gids App

Voor € 2,69 per maand heb je toegang tot Superguide Premium. Dit is veel meer dan alleen een programmering waarbij je de zenders met tijden van de verschillende programma's terug vind. De Premium Superguide App zit boordevol informatie over de verschillende tv-programma's. Bij elke televisie uitzending is er informatie te vinden. Niet alleen een omschrijving van wat er te zien is, maar ook veel achtergrond informatie. Ook kan je trailers bekijken, recensies lezen en gemiste fragmenten terugkijken van je favoriete tv-series of films.

Veronica TV-Gids App voor Android, iPhone en iPad

Ook zijn er vele extra's zoals interviews en backstage reports. Wat ook leuk is, is dat je de tv-gids als startscherm op je tablet kan kiezen. Met de Superguide TV-gids app van Veronica Magazine heb je nu altijd je persoonlijke TV-gids bij de hand. Als je een account in de normale gratis versie van de app aanmaakt kun je Superguide Premium eerst zestig dagen uitproberen voor je eventueel over gaat op maandelijkse betaling.

Ben je al abonnee van Veronica Magazine?

Als je thuis al een abonnement op de papieren versie van het Veronica Magazine hebt, dan heb je al onbeperkt toegang tot de complete App.

Download hier de Veronica TV-Gids App voor Android
Download hier de Veronica TV-Gids App voor iPhone en iPad
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl