Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Veronica TV-Gids App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Veronica TV-Gids App

Wil je snel weten wat er vanavond op tv komt? Gebruik dan de Veronica TV-gids App. Met enkele tikken vind je alle informatie over je favoriete soaps en films op je telefoon of tablet. De Superguide van Veronica Magazine is gratis beschikbaar voor zowel Android als iPhone of iPad. Probeer hem dus eens uit.

Lees meer...

Wie is de Mol App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Wie is de Mol App voor Android, iPhone en iPad

Met de Wie is de Mol App kan je meespelen met het populaire poule spel van het tv-programma Wie is de Mol. Je kunt punten inzetten op de kandidaten die jij verdenkt. Zo kun je mee helpen om de Mol te ontmaskeren. Om het spel mee te spelen moet je natuurlijk wel de afleveringen van Wie is de Mol? op televisie bekijken. Deze zijn van 1 januari tot en met 5 maart elke donderdag bij NPO1 te zien, om 20.30 uur.

Lees meer...

GTST Quiz App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
GTST Quiz App

De GTST Quiz App is een leuke aanvulling voor de mensen die de serie volgen. In de Goede Tijden Slechte Tijden quiz moet je proberen je tegenstander te slim af te zijn door de meeste goede vragen te beantwoorden, een leuke test om te zien wie van jullie de grootste GTST kennis bezit. Je kunt het spel spelen tegen je vrienden maar ook tegen willekeurige onbekende tegenstanders. De vragen die de GTST Guiz App je stelt variëren van oud tot nieuw, en de een weer moeilijker of makkelijker dan de andere.

Lees meer...

Utopia App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Utopia App

Met de officiële Utopia App van SBS6 heb je altijd de beschikking over het laatste nieuws uit Utopia op je smartphone of tablet. Zo kun je met de App livestreams bekijken en actief mee chatten met andere Utopianen. Maar om echt alles uit deze App te halen is het raadzaam om voor € 2,50 per maand een Utopia paspoort aan te vragen. Met een Utopia paspoort kun je dingen bekijken en dingen doen die andere kijkers zonder paspoort niet kunnen. Een paspoort is dus voor mensen die zelf actief mee willen doen.

Lees meer...

Boer zoekt Vrouw App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Boer zoekt Vrouw App voor Android, iPhone en iPad

Het populaire TV programma Boer zoekt Vrouw van de KRO heeft nu ook een App voor Android en iOS toestellen. Met de officiële Boer zoekt Vrouw App heb je altijd het laatste nieuws omtrent Boer zoekt Vrouw tot je beschikking op je smartphone of tablet en kun je je favoriete boer op de voet volgen. Zo krijg je met de App de beschikking over het laatste nieuws en informatie over alle boeren en hun boerderijen, tevens krijg je previews en een barometer met weerberichten van de boerderijen.

Lees meer...

Koning Voetbal App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
koning voetbal app

Koning Voetbal is het nieuwe TV programma van RTL7 die elke maandagavond om 22:00 uitgezonden wordt op deze zender. Met de Koning Voetbal App kun je de voetbalquiz nu ook zelf spelen op je smartphone of tablet. Na het kiezen van je favoriete categorie geeft de App je 5 vragen die je moet beantwoorden, wie de meeste vragen goed heeft wint het spel, bij gelijkspel wint diegene die het snelst zijn vragen heeft beantwoord.

Lees meer...

NPO App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
npo app

Met de NPO App van de publieke omroepen kun je gratis en bijna rechtstreeks naar de TV zenders Nederland 1, Nederland 2 en Nederland 3 kijken op je smartphone of tablet. Dus niet helemaal rechtstreeks want de programma's verschijnen pas online enige tijd na de reguliere uitzending. Daarna kun je een programma tot maar liefst 30 dagen na de uitzending nog bekijken, dan wordt hij gewist. Dit doen ze vast om ruimte te besparen.

Lees meer...

Vodafone TV App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Vodafone TV App voor Android, iPhone en iPad

Ook klanten van Vodafone kunnen gebruik maken van een App om thuis op hun smartphone of tablet TV te kijken. Met de Vodafone TV App kun je met je smartphone of tablet overal in huis TV kijken zonder extra kosten. Om gebruik te kunnen maken van interactieve TV van Vodafone heb je een internet en bellen abonnement nodig en moet je smartphone of tablet verboden zijn met de interactieve box van Vodafone.

Lees meer...

KPN iTV App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
KPN iTV App voor Android, iPhone en iPad

Voor mensen met een interactieve TV abonnement van KPN kunnen gebruik maken van de KPN iTV App. Hiermee breng je interactieve TV naar je smartphone of tablet en het stelt je in staat om al je favoriete TV zenders via WiFi te bekijken. Super handig want je kunt dan overal in huis TV kijken ook als je partner een ander programma wil zien. Er is zelfs een ingebouwde videotheek aanwezig waarbij je tegen betaling bijvoorbeeld een film kunt huren.

Lees meer...

Fox Sports App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Fox Sports App voor Android, iPhone en iPad

Voor de echte voetballiefhebbers die geen wedstrijd willen missen uit de Eredivisie is er de officiële Fox Sports App voor smartphone en tablet. Maar of het nu gaat om nationale of internationale wedstrijden alle wedstrijden die maar op Fox worden uitgezonden kun je live bekijken op je smartphone of tablet en in een goede kwaliteit. Ook heb je met de Fox Sports App altijd de tussenstanden, uitslagen, standen en het laatste voetbal nieuws bij de hand en kun je samenvattingen bekijken van eerder gespeelde wedstrijden.

Lees meer...

Ik Hou van Holland App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Ik Hou van Holland App voor Android, iPhone en iPad

Met de Ik Hou van Holland App, het populaire spelprogramma van Linda de Mol op de zaterdagavond kun je nu zelf ook lekker Ik Hou van Holland spelen tegen je familie, vrienden of onbekende tegenstanders van Facebook. Kies een categorie naar keuze en de App stelt jou en je tegenstander 5 dezelfde vragen. Het ligt voor de hand dat diegene die de meeste vragen goed heeft de winnaar is van de Ik Hou van Holland App.

Lees meer...

The Voice of Holland App (ThuisCoach) voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
The Voice of Holland ThuisCoach App voor Android, iPhone en iPad

Met de The Voice of Holland App (ThuisCoach) heb je grote invloed op het kiezen van talenten in de uitzendingen van RTL4 op de vrijdag avond. Ook kan je als thuiscoach je eigen team van zangtalenten samenstellen en kan je tijdens en voor de uitzending je coach kwaliteiten laten zien. In de gratis App kun je je eigen team van talenten samenstellen.

Lees meer...

GTST Spring Levend App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
GTST Spring Levend App voor Android, iPhone en iPad

De GTST Spring Levend App is de officiële App van GTST over de zomer cliffhanger van 2013. Voor een van de inwoners van Meerdijk slaat het noodlot toe als ze met zijn allen uit het vliegtuig springen. Maar we weten nog niet wie dit is! Met de GTST Springlevend App kom je er langzaam achter welke persoon dit is. Met de GTST Springlevend App krijg je de zomerstop van GTST elke week op maandag, woensdag, vrijdag en zondag

Lees meer...

IMDb App voor android, iPhone en iPad

Gegevens
IMDb App voor android, iPhone en iPad

Met de IMDb App heb je toegang tot de Internet Movie Database (IMDb) website. Dit een een website met informatie over inmiddels miljoenen televisie-series, films, acteurs en actrices. Alles wat je wilt weten over film of tv kan je hier vinden. De IMDb App is vooral gericht op Amerikanen, maar alle belangrijke Nederlandse films en series kan je ook terug vinden. Er zijn veel interessante opties, zoals een top 250 films.

Lees meer...

GTST App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
GTST App voor Android, iPhone en iPad

Met de GTST App kun je de Goede Tijden Slechte Tijden uitzendingen die je hebt gemist nog eens op je gemak terugkijken op je smartphone of tablet. Ook kun je er om 20:00 rechtstreeks de nieuwe uitzending bekijken. De GTST App is er eerst alleen voor Android toestellen. Bezitters van een iPhone of iPad kunnen het beste de website van RTL XL even bezoeken en de aflevering daar afspelen.

Lees meer...

Eurovisie Songfestival App voor Android, iPhone en iPad (2015)

Gegevens
Songfestival App voor Android, iPhone en iPad

Mocht Trijntje de halve finale dinsdag halen dan kun je met deze officiële Songfestival App aanstaande zaterdag digitaal stemmen op je favoriete artiest tijdens het Eurovisie songfestival 2015. Het Eurovisie songfestival 2015 wordt dit jaar gehouden in Wenen Oostenrijk. Zangeres Trijntje Oosterhuis vertegenwoordigd dit jaar Nederland met het nummer Walk along. Trijntje vertegenwoordigt ons land dit jaar voor de zestigste editie van het Eurovisiesongfestival.

Lees meer...

TV Show Favs App voor Android

Gegevens
TV Shows Favs App voor Android

Met de TV Shows Favs App kan je van al je favoriete televisieseries bijhouden welke afleveringen al zijn geweest en wanneer de nieuwe afleveringen komen. Deze gratis App is handig voor mensen die veel tv series kijken. Met deze App kun je precies bijhouden wanneer een nieuwe aflevering uit komt. Van elke aflevering kun je informatie lezen. Zo kan je dus al lezen waar de aflevering over gaat, en ook is er veel info beschikbaar over de hele serie.

Lees meer...

Weet Ik Veel App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Weet Ik Veel App voor Android, iPhone en iPad

Met de Weet Ik Veel App van RTL kun je zelf thuis op de bank meespelen met het nieuwe spelprogramma van Linda de Mol, dit doe je door vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld muziek, nieuws, wetenschap, topografie, geschiedenis etc. Per aflevering zijn er 50 vragen te beantwoorden ondersteund door de nodige video, foto's en geluidsfragmenten. Elke vraag is 2 punten waard en je kunt dus maximaal 100 punten halen per uitzending.

Lees meer...

RTL XL App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
RTL XL App

Als je een TV programma hebt gemist is het met de RTL XL App mogelijk om het programma nog eens terug te kijken op je smartphone of tablet. Zoals bijvoorbeeld GTST, Voetbal International, EditieNL, Boulevard of het laatste nieuws etc. Het is met deze App zelfs mogelijk om bij bepaalde programma’s filmpjes te bekijken die niet op TV worden uitgezonden, denk dan bijvoorbeeld aan GTST shorties.

Lees meer...

Uitzending Gemist App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Uitzending Gemist App

De Uitzending Gemist App is eigenlijk een onmisbare App voor je mobiel of tablet met Android. De Uitzending Gemist App stelt je in staat om alle tv uitzendingen van de publieke omroepen nog eens terug te kijken op je mobiel of tablet. Denk dan aan je favoriete series, films, soaps, sport etc. De televisie uitzendingen van Nederland 1, 2 en 3 zijn met deze gratis App tot 10 dagen na het verschijnen te bekijken.

Lees meer...

Ziggo TV App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Ziggo TV App

Heb je een internet en TV abonnement bij Ziggo? Dan komt de Ziggo App waarschijnlijk erg goed van pas. Met de Zigpi App is het mogelijk om in en om je huis TV te kijken op je telefoon of tablet (Er zijn ook versies beschikbaar voor iPhone en iPad). De afstand is wel afhankelijk van het bereik van je Wifi-verbinding. Nog een paar handige dingen die je allemaal met de Ziggo App krijgt zijn.

Lees meer...

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl