Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Sleep Cycle Alarm Clock App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Sleep Cycle Alarm Clock App

'Sleep Cycle Alarm Clock is de populairste slaap app van de afgelopen jaren. Sleep Cycle is een is een slimme wekker die je op het juiste moment wakker maakt. Door je telefoon op je bed te leggen berekent de app op basis van je slaap ritme het goede moment om wakker te worden, zodat je uitgerust wakker wordt.

Lees meer...

Waterpas Kompas App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Waterpas Kompas App

Met deze Waterpas Kompas app heb je zoals de naam al zegt: een waterpas en kompas in één scherm. Wil je een schilderij ophangen? Gebruik je telefoon dan als waterpas. En wil je weten waar het Zuiden is, wil je de caravan waterpas plaatsen of moet je een vloer betegelen? Probeer dan deze handige app eens uit. De Waterpas Kompas app is gratis, maar er je kunt wel in-app aankopen doen.

Lees meer...

Spiegel App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Spiegel App

Verander je Android apparaat in een spiegel! De Spiegel App is een van de beste spiegel Apps die er zijn. Deze handige App doet precies wat het moet doen en bevat geen irritante reclame. Even snel kijken of je haar wel goed zit? Of je make-up bijwerken? Nu kun je gewoon snel even op je telefoon of tablet kijken.

Lees meer...

Battery Defender App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Battery Defender App voor Android, iPhone en iPad

De Battery Defender App van Infolife is een van de beste Apps voor Android apparaten om de levensduur van je batterij te verlengen. Deze gratis App is eenvoudig in gebruik en werkt uitstekend. Nadat je de Battery Defender App gedownload hebt, installeer je hem en zet hem aan. Daarna blijft hij gewoon altijd aan staan tenzij je hem zelf weer uit zet. De App toont het batterij percentage in de notificatiebalk.

Lees meer...

App Manager en App2SD voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
App Manager en App2SD voor Android, iPhone en iPad

Met App Manager en App2SD App is het mogelijk om je Apps te beheren maar ook om ze op te slaan op SD kaart in plaats van in het geheugen van je smartphone of tablet. Zo hou je je toestel lekker schoon en dus snel. App2SD staat dan ook voor een App verplaatsen naar SD kaart. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn voor de wat oudere smartphone en tablets die maar vrij weinig geheugen hebben.

Lees meer...

SwiftKey Keyboard App voor Android (Toetsenbord Vervanger)

Gegevens
SwiftKey Keyboard App voor Android (Toetsenbord Vervanger)

Met de SwiftKey Keyboard App vervang je het onhandige toetsenbord van Android op je mobiele telefoon met die van SwiftKey. Met dit slimme toetsenbord gaat typen veel sneller. De SwiftKey App vervangt je normale Android toetsenbord. SwiftKey Keyboard heeft een swipe invoer, oftewel veeginvoer, waarbij je over de letters kunt vegen. Je hoeft je vinger niet van het scherm te halen.

Lees meer...

Clean Master App voor Android Smartphone of Tablet

Gegevens
Clean Master App voor Android (smartphone of tablet)

De App Clean Master helpt je om je Android smartphone of tablet schoon en snel te houden. Dit doet het door alle overbodige bestanden van je toestel te verwijderen. Denk hierbij aan zoekgeschiedenis, tijdelijke bestanden, browser geschiedenis, cache, klembord gegevens, privacy gegevens van Apps, restanten van verwijderde Apps etc. Zo krijgt je weer meer ruimte tot je beschikking voor andere dingen, want al die dingen bij elkaar nemen al snel honderden MB's en soms wel enkele GB's in beslag.

Lees meer...

Wekker App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Wekker App voor Android, iPhone en iPad

Onmisbaar voor je smartphone of tablet is een goede wekker. De standaard meegeleverde wekker applicatie is wel goed maar qua mogelijkheden toch vrij beperkt. Dus dan ga je op zoek naar alternatieven, en die zijn er volop. De Wekker App van Apalon voor Android, iPhone en iPad is er zo één. Met deze Wekker App kun wakker worden met een leuk achtergrondmuziekje uit je eigen iPod muziekcollectie.

Lees meer...

Helderste Zaklamp App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Helderste Zaklamp App voor Android, iPhone en iPad

De Helderste Zaklamp App is een App waarmee je met je camera flitser en je scherm licht kunt maken in het donker met je smartphone of tablet. Je telefoon wordt dan als het ware een zaklamp. Erg handig voor in het donker als je geen ander licht bij de hand hebt. De makers beweren dat ze de felste zaklamp op de markt hebben gemaakt, maar volgens mij hangt dat ook van de telefoon of tablet af.

Lees meer...

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl