Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

iPhone 5 Wallpapers (resolutie 640x1136)

Gegevens
iPhone 5 Wallpapers

Mooie iPhone wallpapers voor de iPhone 5 en iPhone 5S met een resolutie van 640x1136. Geef je iPhone 5 een leuke bureaublad achtergrond met één van deze leuke iPhone 5 achtergronden. Klik op een afbeelding om naar de originele te gaan. Druk vervolgens met de rechtermuisknop op afbeelding opslaan en save hem naar je computer.Lees meer...

iPad Wallpapers voor iPad 1, 2 en Mini (resolutie 1024x1024)

Gegevens
 iPad Wallpapers

Mooie iPad wallpapers voor de iPad 1, 2 en iPad Mini (zonder retina scherm) met een resolutie van 1024x1024. Ideaal om je iPad een persoonlijk tintje te geven. Ze hebben niet de originele resolutie van de iPad van 1024x768 maar ze zijn vierkant gemaakt zodat je ze zowel horizontaal als verticaal kan gebruiken op je iPad. Klik op een afbeelding om naar de originele te gaan. Druk vervolgens met de rechtermuisknop op afbeelding opslaan en save hem naar je computer.

Lees meer...

Winter iPhone Wallpapers voor Iphone 1, 2 en 3 (resolutie 320x480)

Gegevens
Winter iPhone wallpapers

Mooie winter iPhone wallpapers voor de iPhone 1,3 en 3 met een resolutie van 320x480. Geef je iPhone een winters thema om in de stemming te komen met één van deze leuke winter iPhone achtergronden. Veel keus zoals winterlandschappen met sneeuw en ijs maar ook dieren in de sneeuw. Klik op een afbeelding om naar de originele te gaan. Druk vervolgens met de rechtermuisknop op afbeelding opslaan en save hem naar je computer.

Lees meer...

iPhone Wallpapers voor de Iphone 1, 2 en 3 (resolutie 320x480)

Gegevens
iPhone wallpapers

Prachtige iPhone wallpapers. Alle iPhone achtergronden hebben een resolutie van 320×480 en zijn geschikt voor de iPhone 1, iPhone 2 en iPhone 3 met verschillende onderwerpen zoals over de winter met sneeuw en ijs. Maar ook leuke abstracte met cirkels, lichten en lijnen. Of wat dacht je van een stenen of houten muur als achtergrond? Klik op een afbeelding om naar de originele te gaan. Druk vervolgens met de rechtermuisknop op afbeelding opslaan en save hem naar je computer.

Lees meer...

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl