Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Pinterest App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Pinterest App voor Android, iPhone en iPad

Met de Pinterest App kun je inloggen op je Pinterest account en zo vanaf je tablet of smartphone met Android een foto, video of stuk tekst plaatsen op je Moodboard. Voor diegenen die nog niet weten wat Pinterest is: Pinterest is een sociale netwerk website die werkt als een openbaar prikbord. De gebruiker kan een eigen Moodboard, oftewel prikbord, aanmaken en daarop foto's, video's of artikelen vast pinnen.

Lees meer...

Tumblr App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Tumblr App voor Android, iPhone en iPad

Met de officiële Tumblr app kun je inloggen op je Tumblr account en zo razendsnel foto's, video's, geluidsfragmenten, links en tekst delen met de rest van de wereld. Tumblr werkt snel en eenvoudig en is daardoor enorm populair over de hele wereld. Ook met een simpele mobiele telefoon met internet verbinding kun je goed met Tumblr werken. Om je bij Tumblr te registreren heb je allen maar een e-mail account nodig, en registreren en beginnen met bloggen is binnen enkele minuten gedaan.

Lees meer...

Facebook Home App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Facebook Home App voor Android, iPhone en iPad

Met de Facebook Home App kun je van je smartphone of tablet een echt Facebook toestel maken voor een nog betere Facebook ervaring. Het is zeg maar een grafische Facebook schil over je huidige besturingssysteem heen. Na installatie neemt de Facebook Home App het startscherm van je smartphone of tablet over. Via Facebook Home krijg je bijvoorbeeld meteen alle nieuwe foto's, statusupdates en berichten op het startscherm te zien.

Lees meer...

LinkedIn App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
LinkedIn App

Veel mensen gebruiken het sociale netwerk LinkedIn om werk te zoeken of hun zakelijk vriendenkring uit te breiden. Zo kun je op LinkedIn een profiel maken en je CV of werkervaringen plaatsen. Ideaal dus voor het zoeken naar nieuwe contacten of een nieuwe baan. En om het nog leuker te maken is er nu ook de LinkedIn App waar mee je bijna hetzelfde kunt doen als op de website maar nu dus handig via smartphone of tablet.

Lees meer...

Twitter App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Twitter App

Twitter is samen met Facebook een van de populairste sociale netwerksites ter wereld. Met de officiële Twitter App kun je nu overal, waar je ook bent tweets versturen. De Twitter App is beschikbaar voor Android, iPhone, iPad en Windows Phone. De App is gratis. De Twitter App doet alles wat hij moet doen; namelijk berichten versturen naar het Twitter netwerk, en berichten zoeken en lezen. De tweets mogen maximaal 140 tekens bevatten.

Lees meer...

Facebook App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Facebook App

De Facebook App is bijna onmisbaar voor je smartphone of tablet. Facebook is een van de meest gebruikte sociale netwerken ter wereld. Ook in Nederland wordt de dienst het meest gebruikt, en vooral ook nu concurrent Hyves de handdoek in de ring heeft geworpen. De Facebook App stelt je in staat om overal ter wereld snel en gemakkelijk gebruik te kunnen maken van Facebook, waar je ook maar bent. Zo zie je in een oogopslag en op een overzichtelijke manier de berichten, foto's of video's van je familie of vrienden.

Lees meer...

Hyves App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Hyves App

De Hyves App is net als Facebook en Twitter een Social Media website waarbij je een profiel aan kunt maken en berichten, foto's, of video's kunt delen met je familie of vrienden. Ook kun je er terecht voor een lekker potje gamen tegen vrienden waarbij de score onderling wordt bijgehouden in de nodige statistieken. Een paar jaar geleden was Hyves het populairste platform van Nederland maar mede door de opkomst van Facebook is het alleen nog maar bergafwaarts gegaan.

Lees meer...

WhatsApp App voor Android en iPhone

Gegevens
WhatsApp App

Een van de populairste Apps voor Android van dit moment is wellicht de WhatsApp Messenger App. Met de WhatsApp App kun je berichten versturen met 3G of met WiFi via internet naar andere gebruikers van deze dienst. Je kunt het vergelijk met SMS’en alleen gaat het nu niet van je beltegoed af maar worden de berichten via het 3G of het internet verstuurd. Je kunt WhatsApp qua berichten versturen nog het beste vergelijken met MSN Live Messenger en wellicht Skype. Ook is het met WhatsApp mogelijk om foto’s of afbeeldingen mee te sturen.

Lees meer...

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl