Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

AD App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
AD App voor Android, iPhone en iPad

Net als de Telegraaf App is de AD App ook een goede nieuws App. AD staat voor het Algemeen Dagblad. Met de App kun je alle nieuwsberichten lezen die ook op AD.nl staan. Het nieuws wordt je op een overzichtelijke en duidelijke manier gebracht met behulp van de vele categorieën zoals nieuws, showbizz, consument, sportnieuws etc aangevuld met de nodige foto's. Ook kun je je mening geven door op nieuwsberichten te reageren.

Lees meer...

Waldnet App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Waldnet App voor Android, iPhone en iPad

Met de handige Waldnet App heb je altijd het laatste nieuws uit Friesland op je smartphone of tablet. Waldnet.nl is een van de populairste nieuwswebsites uit Friesland en doet er met deze App nog een schepje bovenop. Zo heb je net als op de website toegang tot alle nieuwsberichten. Ook geeft de App je de laatste weersverwachtingen van Friesland. De App ververst het nieuws om de 30 minuten.

Lees meer...

Nederlandse Kranten App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Nederlandse Kranten App voor Android, iPhone en iPad

Wat dacht je van het laatste nieuws van alle Nederlandse kranten overzichtelijk weergegeven op je smartphone of tablet? Dat kan nu met de Nederlandse Kranten App, alle grote kranten zijn aanwezig in deze Kranten App zoals De Volkskrant, Het Parool. NRC Handelsblad, De Telegraaf, Spits, Algemeen Dagblad, Metro etc. Ook kun je kranten toevoegen, bewerken of verwijderen en kun je de tekstgrootte en volgorde aanpassen.

Lees meer...

RTL Nieuws App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
RTL Nieuws App voor Android, iPhone en iPad

De RTL Nieuws App is een veelzijdige App, zo krijg je met de App het laatste nieuws uit Nederland op je smartphone of tablet. Naast het reguliere nieuws ontvang je met deze App ook nog eens de laatste roddels uit RTL Boulevard. En ook voor het laatste sportnieuws ben je met de RTL Nieuws App ook aan het juiste adres. Al het nieuws word aangevuld met het nodige foto en video materiaal van RTL.

Lees meer...

NOS.nl App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
NOS.nl App voor Android, iPhone en iPad

Een van de betere nieuws Apps is toch wel de NOS.nl App, het brengt je dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland op smartphone of tablet. Naast het algemene nieuws kun je met de NOS.nl App ook nog het laatste sportnieuws, verkeersinformatie en weerberichten bekijken. Tevens kun je door middel van live video en live TV rechtstreeks kijken naar belangrijke sportevenementen.

Lees meer...

Tweakers App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Tweakers App

De populaire technologie en elektronica nieuws website heeft ook een eigen App. De Tweakers App brengt al het goede van de website Tweakers.net naar je smartphone of tablet. Denk hierbij aan het nieuws, reviews, pricewatch, meuktracker etc. Je kunt met de App zelfs reageren onder op de nieuwsberichten of reviews.

Lees meer...

WTF.nl App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
WTF.nl App

WTF.nl is een onafhankelijke nieuws website met dagelijks het opmerkelijkste en spraakmakende nieuws uit binnen en buitenland. Dit alles met een knipoog naar het leven. De WTF.nl App brengt je niet alleen nieuws, ook foto’s en video’s passeren de revue. Het nieuws kun je ook meteen delen met je vrienden op sociale media.

Lees meer...

NOS Teletekst App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
NOS Teletekst App

Voor de mensen die vaak op teletekst zitten te bladeren is er nu een handige Teletekst App van de NOS voor smartphone en tablets. Je hebt met deze App altijd snel toegang tot het laatste nieuws zoals het weer en verkeer, nieuws, sport, etc . De NOS Teletekst App is gratis voor zowel Android en Apple toestellen zoals de iPhone en iPad.


Lees meer...

NU.nl App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
NU.nl App

Naast de Telegraaf is Nu.nl ook een heel bekenden en drukbezochte nieuwssite. Je vind er altijd het laatste nieuws over alle onderwerpen die je maar kan bedenken. De NU.nl App is daarom een van de meest gedownloade nieuws App van dit moment. De App is tevens helemaal gratis, en dat is ook niet verkeerd.


Lees meer...

De Telegraaf App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
De Telegraaf App

Een van de bekendste dagbladen van Nederland heeft nu ook een App ter beschikking gesteld voor hun lezers. Net als via de website kun je met De Telegraaf App alle nieuws raadplegen van Telegraaf.nl via smarphone of tablet. Een handige App dus voor de mensen die graag bovenop het nieuws willen zitten.


Lees meer...

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl