Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Navigon Europe App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
navigon app

Navigon Europe is een compleet navigatiesysteem voor je telefoon of tablet van heel Europa. Met de Navigon App heb je geen apart navigatiesysteem meer nodig als je op reis bent. Als je de App download kan je aanvinken welke kaarten je wilt downloaden. Vaak heb je maar enkele kaarten nodig en kan je zo ruimte op je mobiele apparaat vrijhouden voor andere dingen. Uiteraard kan je de andere kaarten wanneer je maar wilt ook downloaden. Of kaarten die je niet meer nodig hebt verwijderen.

Lees meer...

Route 66 Kaarten en Navigatie App voor Android, iPhone, iPad

Gegevens
Route 66 Kaarten en Navigatie App voor Android, iPhone, iPad

De Route 66 Kaarten en Navigatie App geeft toegang tot vele kaarten en werkt ook als navigatiesysteem. Toegang tot de kaarten is gratis, en je krijgt een proefperiode van 30 dagen om het navigatiesysteem uit te proberen. Voor 50 euro kun je daarna een levenslange licentie voor de navigatie aanschaffen. De Route 66 App geeft direct toegang tot 100 plattegronden en je kan de recentste versie van alle wegenkaarten die je nodig hebt gratis downloaden via de App.

Lees meer...

Steet View in Google Maps App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Steet View in Google Maps App or Android, iPhone en iPad

Google Maps Street View is een zeer populair onderdeel van Google Maps. Met Google Street View kan je de wereld op straatniveau ontdekken. Zo kan je je eigen buurt bekijken of van een bestemming waar je heen moet. In 2007 lanceerde Google Street View als aanvulling op Google Earth en Google Maps. Op Google Streetview kan je op de kaarten inzoomen tot op straatniveau. Je kan 360 graden panorama foto's bekijken.

Lees meer...

Google Maps App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Google Maps App voor Android, iPhone en iPad

Google Maps is ook beschikbaar voor je telefoon of tablet met Android. Met de Google Maps App heb je altijd een kaart of routebeschrijving bij de hand, een papieren kaart heb je niet meer nodig. Met de Google Maps App kan je zoeken in een specifieke geografische loktatie, zoals een stad, wijk of straat. Het doel van Google Maps is om je te helpen met het vinden van dichtbij gelegen winkels, restaurants of woon adressen.

Lees meer...

Navfree Gratis Navigatie App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Navfree GPS Navigatie App voor Android, iPhone en iPad

Navfree is een gratis navigatie App voor Android. De kaarten worden samengesteld door een community en niet door een commercieel bedrijf. Hierdoor kan de App gratis blijven. De kwaliteit van sommige kaarten is lager dan dat van een betaald navigatiesysteem, en de kaarten zijn minder compleet. Toch is de App erg handig als je gewoon van A naar B wilt. Op je Android toestel zelf kan je ook navigeren met de Google Maps App die standaard in Android zit.

Lees meer...

TomTom App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
TomTom App voor Android, iPhone en iPad

Met de TomTom Navigatie App kun je de bekende TomTom navigatie software gebruiken op je tablet of smartphone met Android. Zo heb je altijd en overal een navigatiesysteem bij de hand. TomTom is de bekendste navigatiesoftware ter wereld. Dankzij de hoge kwaliteit van de software gebruiken ruim 65 miljoen mensen TomTom Navigatie. De TomTom Navigatie App bevat de volledige functionaliteit van de TomTom Navigatie software.

Lees meer...

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl