Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Walk Band App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Walk Band App

Altijd al eens keyboard of piano willen spelen? dat gaat heel gemakkelijk met de Walk Band App op je smartphone of tablet. Met deze App kun je zelf verschillende instrumenten bespelen en de track vastleggen en op een later tijdstip bewerken om er bijvoorbeeld nog gitaar of drum geluiden aan toe te voegen. Je kunt dus de verschillende instrumenten bespelen en opnemen later samenvoegen tot een leuk instrumentaal nummer.

Lees meer...

NLRadio App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
NLRadio App voor Android, iPhone en iPad

Met de NLRadio App kan je naar vele populaire radiostations van Nederland luisteren op je mobiel of tablet. De App is gratis maar je hebt wel een internet verbinding nodig. De NLRadio App is geen FM ontvanger maar de maakt gebruik van radio streams op internet. Daarom moet je dus wel een internetverbinding op je mobiele apparaat hebben. De App bevat alle grote Nederlandse radio stations, en ook steeds meer kleinere.

Lees meer...

Deezer App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
deezer app

Met de Deezer App heb je toegang tot de streaming muziekdienst Deezer. Via de App kan je muziek afspelen via internet streaming. Je kunt kiezen uit meer dan 25 miljoen nummers van hoge kwaliteit. Deezer is een grote concurrent van Spotify. De Deezer App is niet gratis. Je kunt wel een gratis proefabonnement van 15 dagen nemen, maar dan kun je alleen de eerste 30 seconden van een nummer beluisteren. Een proefabonnement is wel handig om de App uit te proberen.

Lees meer...

Internet Radio App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
internet radio app

Met deze Internet Radio App is het mogelijk om naar je favoriete radio station te luisteren op je smartphone of tablet. Zo krijg je met deze App de beschikking over de muziek van tientallen FM internet radio stations uit Nederland en het buitenland op je toestel. En elke radio zender heeft natuurlijk zo zijn eigen genre zoals pop, rock, dance, hiphop, metal, rap, latino, jazz, jaren 80, 90 etc.

Lees meer...

3FM App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
3FM Radio App voor Android, iPhone en iPad

Met de officiële 3FM App van Radiozender 3FM kun je deze radio zender ontvangen op je tablet of telefoon. Je hebt wel een internet verbinding nodig. Radio 3FM is de pop- en rock zender van de publieke omroep met bekende presentatoren zoals  Giel, Gerard, Coen en Sander, Claudia de Breij, Timur en Rámon en Eric Corton. Zo blijf je altijd op de hoogte van oude en nieuwe muziek, concerten en festivals.

Lees meer...

Pinkpop App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Pinkpop App voor Android, iPhone en iPad

Pinkpop is het jaarlijks terugkerende muziekfestival met vele bekende en minder bekende bands uit binnen en buitenland. Voor de bezoekers van Pinkpop is er nu voor smartphone en tablet bezitters een handige Pinkpop App die je veel informatie geeft over de vele bands en artiesten of over het festival zelf. De Pinkpop 2013 App geeft je zelfs een seintje wanneer je favoriete artiest moet zingen, zo mis je ze dus nooit.

Lees meer...

MP3 Ringtone Maker App voor Android

Gegevens
MP3 Ringtone Maker App voor Android

Met de gratis MP3 Ringtone Maker App kun je ringtones maken van MP3 bestanden op je Android apparaat. Bij veel Android toestellen ontbreekt standaard de functie om een MP3 bestand in te stellen als ringtone, hier is dus een aparte App voor nodig. De beste en ook de bekendste App om ringtones te maken van MP3 bestanden is de MP3 Ringtone Maker App.

Lees meer...

SoundCloud App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
SoundCloud App voor Android, iPhone en iPad

Met de SoundCloud App kun je zelf audio of muziek opnemen en delen met anderen, of luisteren naar bestanden van andere mensen over de hele wereld. Als je op de record button drukt kun je razendsnel muziek of spraak opnemen en sharen. De SoundCloud app wordt wereldwijd veel gebruikt door artiesten om geluidsfragmenten te delen.

Lees meer...

TuneIn Radio App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
TuneIn Radio App voor Android, iPhone en iPad

Met de TuneIn Radio App kun je radio streams beluisteren van over de hele wereld. Je hoeft dus niet meer een aparte App voor elke radiozender te installeren, de gratis TuneIn Radio App bevat ruim 40.000 verschillende radio stations. Alle bekende grote Nederlandse radiostations zijn vertegenwoordigd, en ook vele lokale radio omroepen. Je kunt zoeken in de zes categorieën lokale radio, muziek, gesproken radio, sport radio en podcast

Lees meer...

Top Ringtone Downloader voor Android

Gegevens
Top Ringtone Downloader voor Android

Met de Top Ringtone Downloader App kun je heel gemakkelijk gratis ringtones downloaden. Je kunt uit meer dan 100.000 ringtones voor je smartphone kiezen. De ringtones die je kunt downloaden met de Top Ringtone Downloader App zijn van zeer hoge kwaliteit. Je kunt kiezen uit vele categorieën en je kunt er veel populaire ringtones vinden. Je kunt deze geluiden niet alleen gebruiken als beltoon, maar ook als sms ringtone, alarm of een melding.

Lees meer...

SoundHound App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
SoundHound App voor Android, iPhone en iPad

Net als de Shazam App kun je met de SoundHound App ook eenvoudig achter de naam en artiest van een liedje komen door je smartphone of tablet bij de muziekbron te houden. Binnen enkele seconden kom je dan te weten welk nummer het is en wie het zingt. Als het nummer gevonden is kan je de songtekst opvragen of de song op YouTube opzoeken en beluisteren.

Lees meer...

Spotify App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Spotify App voor Android, iPhone en iPad

Met Spotify kun je muziek luisteren uit een database van miljoenen muziek nummers. Met de Spotify App kun je Spotify Premium 48 uur gratis uitproberen, of meteen al een abonnement afsluiten op Spotify. Als je Spotify Premium nog niet eerder hebt gebruikt kun je de gratis Spotify App downloaden en 48 uur gratis uitproberen. Met de Spotify App kun je afspeellijsten maken vanuit de online bibliotheek, en ook lijsten van je vrienden bekijken en delen.

Lees meer...

Shazam App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Shazam App voor Android, iPhone en iPad

Shazam is een App om muziek te herkennen. Je pakt een leuk liedje en neemt en paar seconden muziek op met je smartphone of tablet en de Shazam App geeft dan de naam van de artiest, de titel van het liedje en eventueel het album waarop de song is verschenen. De Shazam App bestaat er in twee soorten: De gratis versie en de betaalde versie. Met de gratis versie kun je maar een paar nummers per maand herkennen.

Lees meer...

SongPop App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
SongPop App

SongPop is een muziekquiz App en heeft zijn bekendheid met name te danken aan zijn populariteit op Facebook. Daarom komt SonPop nu ook met een eigen SonPop App voor smartphones en tablets zodat je altijd en overal gebruik kunt maken van SongPop, waar je ook bent. Je kunt met de SongPop App spelen tegen Facebook vrienden of willekeurige tegenstanders.

Lees meer...

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl