Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Texstra SMS App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Texstra SMS app

Textra SMS is het perfecte alternatief voor de standaard Android sms app. Behalve dat Textra sms een mooi uiterlijk heeft is de applicatie ook supersnel. Je kunt veel dingen aan je eigen wensen aanpassen en er zijn honderden smileys die je in je SMS en MMS berichten kan gebruiken.

Lees meer...

Telegram App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Telegram App

Sinds de bekendmaking van de overname van het populaire WhatsApp door Facebook is de bekendheid van de Telegram App in een stroomversnelling geraakt. Zo is de Android versie van de Telegram Messenger App al meer dan 5 miljoen keer gedownload. De belangrijkste reden die gebruikers geven is dat ze het niet eens zijn met de overname door Facebook, en dit zal hoogstwaarschijnlijk iets met de slechte privacy van Facebook te maken hebben.

Lees meer...

Snapchat App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Snapchat App voor Android, iPhone en iPad

Met de Snapchat App van Snapchat.com stuur je foto's (snaps) naar je contactpersonen die na enkele seconden weer van het beeld verdwijnen. Snapchat wordt steeds populairder en het aantal gebruikers groeit razend snel. De Snapchat App is een chatprogramma waarin je foto's stuurt in plaats van alleen maar tekst. Met je tablet of telefoon maak je een foto, zet er eventueel wat tekst bij en dan verstuur je het naar je contactpersoon, net zoals je bij een "normale"chat een regel tekst stuurt.

Lees meer...

BBM App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
bbm app

De BlackBerry Messenger App of BBM App is er nu ook voor Adroid en iOS toestellen. De BBM App is onder BlackBerry gebruikers zeer populair en staat momenteel op nr.1 in de Google Play Store onder gratis en populaire Apps. Wat heel handig is aan deze App is dat je kunt communiceren met andere mensen ongeacht welk toestel ze hebben, als ze de BBM App maar geïnstalleerd hebben.

Lees meer...

Viber App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Viber App voor Android, iPhone en iPad

Viber: Free Messages & Calls is een App waarmee je gratis kunt bellen via 3G of WiFi met andere Viber gebruikers. Je kunt Viber het beste vergelijken met Skype en RingCredible alleen is Viber veel eenvoudiger. Naast gratis bellen kun je met Viber ook gratis sms'en of berichten versturen met foto, video, stickers en smilies. Je kunt met Viber ook groepsgesprekken voeren met wel 40 personen en dat alles met een uitstekende geluidskwaliteit.

Lees meer...

RingCredible App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
RingCredible App voor Android, iPhone en iPad

De RingCredible App stelt je in staat om via internet naar mobiele en vaste nummers te bellen. Diegene die je belt hoeft de RingCredible App niet beslist geïnstalleerd te hebben op zijn smartphone of tablet, hij of zij hoeft zelfs niet eens online te zijn. RingCredible ondersteund toestellen met WiFi, 3G en 4G. In Nederland kost het bellen maar 1 cent per minuut als hij wil bellen naar een vaste lijn, en 7 cent naar mobiele nummers. De RingCredible App is van Nederlandse afkomst.

Lees meer...

eBuddy Messenger App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
eBuddy Messenger App voor Android, iPhone en iPad

Met de eBuddy Messenger App is het mogelijk om te chatten met mensen op ICQ, Facebook chat, Windows Live Messenger (MSN), Yahoo, AIM, Google Talk en Hyves chat te chatten. Ideaal dus voor als je niet van elke dienst een App wil installeren op je smartphone of tablet. En net zoals met de meeste andere Messenger Apps heb je ook in eBuddy de mogelijkheid om smilies te versturen met je chatberichten.

Lees meer...

Facebook Messenger App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Facebook Messenger App voor Android, iPhone en iPad

De Facebook Messenger App is de officiële messenger App van de sociale netwerk site Facebook. Met deze gratis messenger App kun je je vrienden berichten sturen via je smartphone of tablet. Om de Facebook Messenger App te gebruiken moet je een Facebook account te hebben. Met je bestaande Facebook log-in gegevens meld je je aan bij de App. Ook kun je je aanmelden met je telefoonnummer.

Lees meer...

MessageMe App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
MessageMe App voor Android, iPhone en iPad

Met de populaire MessageMe App kun je chatten met elkaar. Zo kun je met MessageMe gratis en onbeperkt berichten versturen naar je vrienden die deze App ook geïnstalleerd hebben op hun smartphone of tablet. Naast tekstberichten versturen en groepsgesprekken voeren kun je met de MessageMe App ook nog liedjes, tekeningen, stemopnames, smilies of YouTube video's versturen naar je vrienden.

Lees meer...

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl