Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Oei, ik Groei App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Oei, ik Groei App

De Oei, ik Groei!Sprongen kalender app houdt je op de hoogte van de mentale ontwikkeling van jouw baby. Met de Oei, ik Groei app zie je meteen of je baby in een sprong zit, wat je baby nu kan leren en hoe jij hem het beste kunt helpen. De app is gebaseerd op het boek Oei, ik Groei! dat de hersenverandering van babies beschrijft. Van de geboorte tot je baby anderhalf jaar oud is is deze app heel handig en leuk.

Lees meer...

Mijn Eetmeter App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
mijn eetmeter app

De Mijn Eetmeter App is een gratis App van MijnVoedingscentrum.nl. Met deze handige App zie je meteen hoeveel calorieën je er dag binnen krijgt. Met de Mijn Eetmeter App heb je altijd een eetdagboek bij de hand. Je kan alles wat je eet in de App zetten en dan zie je meteen hoeveel voedingsstoffen je binnen krijgt. De App wisselt gegevens uit met Mijn Voedingscentrum. Je kunt ook inloggen op de App met je bestaande account, of een nieuw account via de App aanmaken.

Lees meer...

Zwanger App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Zwanger App voor Android, iPhone en iPad

Voor zwangere vrouwen is er nu de handige Zwanger App verkrijgbaar voor je smartphone of tablet. Met deze App heb je altijd nuttige informatie over de zwangerschap en alles wat er maar bij komt kijken bij de hand zonder dat je daarvoor een duur boek moet aanschaffen. Wat dacht je van handige tips over de zwangerschap van de vrouw, of de baby. En voor vragen over een bepaalde kwaal zoek je in de kwaaltjeslijst naar het juiste antwoord.

Lees meer...

Pollen App voor Android, iPhone en iPad (Hooikoorts App)

Gegevens
Pollen App voor Android, iPhone en iPad (Hooikoorts App)

Voor de mensen die regelmatig last hebben van hooikoorts is er nu de handige Pollen App verschenen. Met deze hooikoorts App kun je de vooruitzichten en verwachtingen van de komende dagen bekijken, zo houdt de App je op de hoogte wanneer er bepaalde bloemen of planten veel pollen veroorzaken in de lucht. Ook kun je informatie opvragen over de desbetreffende bloem of plant zodat je precies weet wie de veroorzakers zijn van de pollen en dus hooikoorts.

Lees meer...

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl