Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Tekenlessen Chibi Anime App voor Android, iPhone en iPad


Gegevens
Tekenlessen Chibi Anime App

In de Tekenlessen Chibi Anime app leer je om diverse anime figuren te tekenen. Stap voor stap leer je om Chibi Knight, naruto, prinses, assepoester, batman, fee of superheld te tekenen. Als je dacht dat jij niet kon tekenen dan weet je na het gebruik van deze app wel beter! Iedereen kan leren tekenen met de Tekenlessen Chibi Anime app.

Stap voor stap leren tekenen

De gratis Android app is vooral bedoeld voor kinderen die willen leren tekenen. Je leert dat je een afbeelding stap voor stap kunt opbouwen. De app is erg eenvoudig te begrijpen, zelfs voor de allerkleinsten. Eerst kies je de afbeelding die je wilt leren tekenen. Er zijn vele afbeeldingen in de app verkrijgbaar.

Tekenlessen Chibi Anime App voor Android, iPhone en iPad

Dan kun je kiezen tussen drie niveau's: makkelijk, normaal en moeilijk. Daarna volg je de instructies op het scherm. De afbeelding wordt dan stap voor stap opgebouwd. De afbeeldingen bestaan uit 10 tot 30 stappen. Op elk moment kun je een stap terug of een stap overslaan. Het resultaat is vaak verbluffend. Iedereen kan tekenen met de Tekenlessen Chibi Anime app.

Je kunt direct in de app op je tablet tekenen, maar je kunt de instructies ook gebruiken om zelf op papier te tekenen.

Download hier de Tekenlessen Chibi Anime app voor Android
Download hier de Tekenlessen Chibi Anime app voor iPhone en iPad (nog niet beschikbaar)
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl