Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

50 Talen Leren App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
50 Talen Leren App

Met de 50 Talen Leren app kan je op een leuke manier de basis van een vreemde taal leren. Je kiest de taal die je wilt leren én de taal die je zelf spreekt en dan krijg je een keuze menu waar je kunt kiezen wat je wilt leren. Zoals korte zinnen, losse woorden, het alfabet en tellen. Ook zijn er spelletjes en quizzen die je helpen om de taal beter te leren. Het mooiste is dat een groot deel van de app gratis is. Binnen de app kan je in-app aankopen doen om bijvoorbeeld alle lessen van een bepaalde taal te unlocken. De gratis app bevat 30 lessen per taal en als je betaalt kan je ze alle 100 unlocken.

Lees meer...

Sinterklaas Apps voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
sinterklaas apps

De Sinterklaas tijd is weer aangebroken dus is het tijd voor een leuke verzameling Sinterklaas Apps voor op je smartphone of tablet. Sinterklaas Apps zijn er in vele soorten zo heb je Apps met Sinterklaas liedjes, gedichten, dobbelspellen, wallpapers etc. En je hebt Apps die dit hebben gebundeld tot 1 Sinterklaas App.

Lees meer...

uTorrent App voor Android

Gegevens
utorrent app

Met de uTorrent App van uTorrent.com kun je bestanden download van het bittorrent netwerk rechtstreeks naar je smartphone of tablet. Of het nou gaat om films, muziek, games of iets dergelijks, met uTorrent kun je alles downloaden wat je maar wil. Je kunt in de App met het zoekvak zoeken naar nieuw materiaal. Muziek en video kun je na het downloaden ook direct afspelen op je toestel zonder extra software te moeten installeren.

Lees meer...

Huizenchecker App voor Android

Gegevens
huizenchecker app

Met de Huizenchecker App hoef je niet zelf meer te zoeken op meerdere sites naar een huis. De gratis Huizenchecker App voor Android maakt gebruik van de woningen website Jaap.nl.

Lees meer...

Bitstrips App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
bitstrips app

Met de Bitstrips App kun je zelf een leuke strip maken die je zelf ook helemaal kunt samenstellen met behulp van allerlei verschillende thema's, karakters en zelfgeschreven teksten in tekstballonnen. Je kunt momenteel al kiezen uit een dikke duizend thema's en het worden het er alleen nog maar meer. De poppetjes of spelers in je strip of Bistrip kun je tot in het extreme aanpassen zoals het gezicht, ogen, neus, haar, kleding, hoed, bril, dik of dun, lang of kort, kleur etc.

Lees meer...

Drippler Updates App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Drippler Updates App voor Android, iPhone en iPad

De Drippler Updates App voor Android en iPhone en iPad toestellen is bedoeld om steeds nieuwe dingen te ontdekken op je tablet of smartphone. Zo kan je alles lezen over: het laatste nieuws, software updates, nieuwe Apps en games, gebruikerstips voor je tablet of smartphone, accessoires en nog veel meer. Je raakt nooit uitgekeken. Als je nieuwe dingen wilt lezen, of als je je verveelt open je de Drippler App en dan kan je een onderwerp kiezen dat je interessant vind.

Lees meer...

Namen Betekenis App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Namen Betekenis App voor Android, iPhone en iPad

De Namen Betekenis App geeft informatie over vele verschillende voornamen die in Nederland voorkomen. Je kunt deze gratis App gebruiken om een leuke naam te zoeken voor je toekomstige kind of de betekenis van een voornaam opzoeken. De Namen Betekenis App heeft een database van ruim 500.000 officiële voornamen. Van ongeveer 20.000 voornamen is er een naambetekenis beschikbaar.

Lees meer...

Bijbel App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens

De Bijbel App is de best beoordeelde App waarmee je de Bijbel kunt lezen of naar audio fragmenten van de Bijbel kunt luisteren. Je hebt online toegang tot vele verschillende Bijbel vertalingen, en de bestanden zijn beschikbaar in honderden talen. Je kunt ook een bepaalde Bijbel downloaden zodat je het offline kan lezen. De interface van de App zelf is in te stellen in ongeveer 40 talen.

Lees meer...

Moppen App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Moppen App voor Android, iPhone en iPad

De Moppen App van Megabyte Bomb is een simpele App maar zit werkelijk vol met duizenden grappige moppen. De moppen staan overzichtelijk ingedeeld in diverse categorieën zoals moppen over: dieren, mannen, vrouwen, belgen, blondjes, dokter, raadsels etc. Ook leuk is de dobbelsteen die je een willekeurige mop uit een van de vele categorieën geeft als je er op drukt. En tot slot kun je met het rode hartje de moppen opslaan in je favorieten.

Lees meer...

Wikipedia App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Wikipedia App voor Android, iPhone en iPad

Wikipedia, de meest uitgebreide vrije encyclopedie, heeft een officiële App voor Android: De Wikipedia Mobile App. Zo kun je altijd en overal Wikipedia artikelen lezen op je telefoon of tablet. Wikipedia bevat meer dan 20 miljoen artikelen in meer dan 280 verschillende talen. Iedereen kan meehelpen Wikipedia uit te breiden. Het is het meest uitgebreide en meest gebruikte referentiewerk dat mensen ooit hebben samengesteld.

Lees meer...

Dumpert.nl App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Dumpert.nl App voor Android, iPhone en iPad

Dumpert.nl is een bekende website waar je foto's, video's en geluidsbestanden op kunt zetten waar bezoekers op kunnen reageren om bijvoorbeeld hun waardering of ongenoegen te geven. Je kunt een foto of video ook beoordelen door het geven van kudos. Om nu overal toegang te kunnen hebben tot de Dumpert.nl is er nu de handige Dumpert App voor smartphone en tablet toestellen. Zodat je ook onderweg in de auto, bus of trein gemakkelijk van Dumpert gebruik kunt maken.

Lees meer...

Speedtest.net App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Speedtest.net App voor Android, iPhone en iPad

De Speedtest.net App is een App waarmee je heel eenvoudig zelf de snelheid van je internet verbinding kunt meten op je smartphone of tablet. Zo dat je zelf kan zien of je provider de opgegeven snelheid wel echt levert. Je kunt met de Speedtest.net App de downloadsnelheid, uploadsnelheid en ping meten. Het testen van je verbinding duurt ongeveer 30 seconden. De resultaten worden overzichtelijk weergegeven door middel van een grote snelheidsmeter.

Lees meer...

Mozilla Firefox App voor Android

Gegevens
Mozilla Firefox App voor Android

Met de Mozilla Firefox App haal je de Firefox webbrowser naar je Android telefoon of tablet. Met deze internet browser App kun je sneller surfen dan je standaard Android browser. De Firefox App kun je gratis downloaden in de Google Play Store. de Firefox browser is eenvoudig in gebruik, en je kan hem makkelijk aanpassen aan jouw wensen. Net als de desktop versie bevat deze App de nieuwste privacy- en beveiligingsfuncties, zodat je veilig kunt surfen.

Lees meer...

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl