Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Pastry Paradise App voor Android, iPhone en iPad


Gegevens
Pastry Paradise App

Pastry Paradise is een leuke game waarbij je snacks en koekjes met elkaar moet combineren. Het doet erg denken aan het populaire Candy Crush Saga. In Pastry Paradise help je Hannah bij het koken van heerlijke gerechten, terwijl de gemene Mr.Moelleux roet in het eten probeert te gooien.

Pastry Paradise app gameplay

Pastry Paradise is een match-three puzzel spel waarbij je drie of meer koekjes, fruit of hapjes op een rij moet krijgen. Dit kan horizontaal, verticaal en diagonaal. Je kunt bepaalde combinaties maken waardoor je boosters krijgt die je helpen. Het begint eenvoudig en wordt steeds moeilijker. Als je een bepaald level gehaald hebt kan je beginnen aan het volgende level.

Samen spelen met je vrienden

Je kunt vrienden toevoegen van sociale netwerken als Facebook, en elkaar cadeaus sturen. Met de hulp van je vrienden kun je nieuwe kaarten vrijspelen en de scores van elkaar op de ranglijst in de gaten houden.

De app downloaden

Pastry Paradise is beschikbaar voor Android, iPhone en Windows Phone. De app is gratis, maar je kunt wel in-game aankopen doen. Deze kosten tussen de € 0,99 en € 49,99 per item. Zonder dingen aan te kopen kun je echter ook veel plezier hebben met deze app.

Download hier de Pastry Paradise app voor Android
Download hier de Pastry Paradise app voor iPhone en iPad
Download hier de Pastry Paradise app voor Windows Phone
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl