Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Jolly Jam App voor Android, iPhone en iPad


Gegevens
Jolly Jam App voor Android, iPhone en iPad

De Jolly Jam App is een leuke puzzel game waarbij je jelly weg moet spelen door vlakken te maken. Je kunt de jellies in een vlak wegspelen als de jellies in de hoeken van deze vlakken gelijk zijn. In het begin kun je heel grote vlakken maken maar dat wordt steeds moeilijker naarmate je verder komt.


Het verhaal achter Jolly Jam

In het spel krijg je van Prins Jam de opdracht om Princes Honing te redden, en daarmee ook het hele Jelly Koninkrijk. Om de opdracht te kunnen voltooien zul je de ultieme jam meester moeten worden. De tocht die je maakt begint eenvoudig. In plaatsen als het limonademeer en de chocoladebergen kom je monsters tegen die je moet verslaan. Hoe verder je komt hoe sterker deze slechteriken worden.

Jolly Jam bevat al vele werelden en levels binnen deze werelden, en het aantal wordt continu uitgebreid. Je hoeft je dus niet snel te vervelen.

Jolly Jam App voor Android, iPhone en iPad

Jolly Jam is variant op Candy Crush

Jolly Jam is een variant van het populaire spel Candy Crush. De grafische stijl met veel felle kleuren lijkt er ook wel op. De gameplay is echter heel anders waardoor je weer heel anders moet nadenken.Het spel is gratis maar er zijn wel in-app aankopen te doen, voor €1,20 tot €60,49 per item. Dit is echter helemaal niet nodig om veel plezier te beleven aan dit spel.

Download hier de Jolly Jam App voor Android
Download hier de Jolly Jam App voor iPhone en iPad
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl