Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Dumb Ways To Die 2 App voor Android, iPhone en iPad

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 15% (8 Votes)

Gegevens
Dumb Ways To Die 2 App

De App Dumb ways to Die 2 is een verslavend spelletje dat draait om snelheid en behendigheid. Het spel bestaat uit een aantal minigames waarbij je moet zorgen dat je niet dood gaat. De App is de opvolger van het succesvolle deel 1 van Dumb Ways To Die App. Ook in dit tweede deel draait het weer om het behalen van de hoogste score.

Het verhaal achter Dumb Ways To Die 2

In Dumb Ways to Die 2: The Games bevind je je in een dorpje met vijf stadions, die per trein te bereiken zijn via een aantal tussenstations. Elk stadion heeft een bepaald thema met bijpassende minigames. Er zijn 28 levels in totaal waarbij je de meest bizarre dingen moet doen. Je krijgt drie levens en daarmee probeer je een zo'n hoog mogelijke eindscore te halen. Elk stadion heeft ook weer een apart topscore bord.

Minigames in Dumb Ways To Die 2

Net als in de eerste Dumb Ways to Die app is elke minigame weer anders. Zo moet je over hordes springen, zo lang mogelijk op een dolfijn blijven zitten, een dynamiet staaf doorgeven of een landmijn wegslingeren. En ben je te langzaam of klik je op het verkeerde moment...dan ga je op een domme manier dood. Hoe beter je het doet, hoe meer karakters je kunt unlocken.

Maatschappelijk spel

Het eerste Dumb Ways to Die spel werd ontwikkeld als onderdeel van een campagne in Australië. Het doel was om kinderen bewust te laten worden van de gevaren op een metrostation en rondom het spoor.

Dumb Ways to Die 2 App downloaden

De App is gratis beschikbaar voor iPhone en Android. Wel bevat de App veel reclame. Deze kan je door middel van in-app aankopen verwijderen. Zo kan je een "kids" mode kopen waarmee alle reclame verdwijnt, en ook de mogelijkheid om in-app aankopen te doen wordt dan verwijderd. Iets goedkoper is de optie om alleen de reclame binnen de app weg te halen.

Download hier de Dumb Ways To Die 2 App voor Android
Download hier de Dumb Ways To Die 2 App voor iPhone en iPad
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Joomla SEO by MijoSEF
   

Laatste Reacties

 • Willem Willem 12.11.2015 08:51
  De achtergrond van het startscherm van mijn android telefoon heb ik veranderd naar een foto die ik ...

  Lees meer ...

   
 • janneje janneje 14.10.2015 11:05
  Had al songpop maar wachtwoord kwijt nu kan ik niet meer spelen en al mijn vaste spelers kwijt ..

  Lees meer ...

   
 • cees cees 13.10.2015 19:26
   
© Mijnandroidapps.nl