Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Download hier de leukste en beste Game Apps van dit moment. We bespreken hier de allerbeste Game Apps, van Arcade, Actie, Hersenkrakers en Puzzels tot Kaarten, Casino, Racen en Sportgames!

Blitz Brigade App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Blitz Brigade App

Blitz Brigade is een online schietspel voor Android en iOS dat zich af speelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Je speelt het spel tegen andere spelers van over de hele wereld. Met deze mensen kun je praten via de voice chat. Typen kan natuurlijk ook.


Lees meer...

Blossom Blast Saga App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Blossom Blast Saga App

King heeft weer een succesvol spel uitgebracht: Blossom Blast Saga. Dus als je Candy Crush en Farm Heroes Saga zat bent, probeer dan eens deze leuke game. Ook in dit spel draait het weer om items (in dit geval bloemen) met elkaar te combineren. Maar net weer op een andere manier.

 

Lees meer...

Asphalt 8 Airborne App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Asphalt 8 Airborne App

De Asphalt 8 Airborne app is een geweldig racespel waarin je in supersnelle wagens rijdt en dynamische stunts uit voert. De racegames van de Asphalt serie worden tot de beste racespellen ooit gerekend op tablet en mobiele telefoon. Je kunt in sportauto's van vele bekende merken rijden, vliegen en springen. Het spel is gratis maar je kunt wel in-app aankopen doen van €0,99 tot €99,99 per item.

Lees meer...

Jolly Jam App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Jolly Jam App voor Android, iPhone en iPad

De Jolly Jam App is een leuke puzzel game waarbij je jelly weg moet spelen door vlakken te maken. Je kunt de jellies in een vlak wegspelen als de jellies in de hoeken van deze vlakken gelijk zijn. In het begin kun je heel grote vlakken maken maar dat wordt steeds moeilijker naarmate je verder komt.


Lees meer...

All-Star Basketball App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
All-Star Basketball App

Hou je van basketbal? Dan is de All-Star Basketball app iets voor jou. In deze 3D game draait het helemaal om basketbal. Je kunt je eigen team samenstellen en wedstrijden spelen tegen andere echte spelers. De app is beschikbaar voor Android, iPhone en iPad toestellen.

Lees meer...

Worms 3 App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Worms 3 App

De Worms 3 app voor Android, iPhone en iPad is een totaal nieuwe Worms game uitgebracht door Team 17. De basis van het spel is nog steeds het zelfde als de vorige spellen. Met een team van wormen probeer je andere wormen kapot te schieten. Dit kan met behulp van shotguns, machinegeweren, granaten of een explosief superschaap.

Lees meer...

Monument Valley App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Monument Valley App

In de Monument Valley app gaat het vooral om de prachtige spelwereld die gebaseerd is op de stijl van de Nederlandse kunstenaar Maurits Cornelis Escher. M.C. Escher maakte vele kunstwerken van onmogelijke constructies en gebouwen. In de game begeleid je prinses Ida door allerlei indrukwekkende levels waarin delen van muren en daken bewegen op aparte manieren die je niet verwacht.

Lees meer...

The Room App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
The Room App

The Room app is een mysterieuze puzzel game waarbij je in een kamer bent met een kist. Deze kist is gevuld met geheimen die je moet bereiken door sloten te openen, symbolen juist te interpreteren, draaischijven op de juiste manier te gebruiken en hendels over te halen. The Room is uitgevoerd in een realistische 3D omgeving. Het spel kreeg bijna alleen maar positieve reviews voor Android en iPad. in 2012 was The Room Game of the Year in de App Store.

Lees meer...

Boom Beach App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Boom Beach App

De Boom Beach app is een strategisch spel waarin je oorlog voert tegen de Zwarte garde. Je bouwt een basis op een eiland die je moet verdedigen, en bouwt een leger op waarmee je tegen de vijand strijdt op andere eilanden. Met de oorlogsbuit kun je basis uitbreiden door boten te bouwen, of huizen of een zagerij.

Lees meer...

The Croods App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
The Croods App

The Croods app is een game die gebaseerd is op de gelijknamige film The Croods. Dit is een Amerikaanse komische animatiefilm uit 2013. De game is ontwikkeld door Rovio, bekende van de populaire Angry Birds spellen. In de Croods app hou je een klein prehistorisch dorpje draaiende door middel van het hoofdpersonage Grug Crood.

Lees meer...

Pastry Paradise App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Pastry Paradise App

Pastry Paradise is een leuke game waarbij je snacks en koekjes met elkaar moet combineren. Het doet erg denken aan het populaire Candy Crush Saga. In Pastry Paradise help je Hannah bij het koken van heerlijke gerechten, terwijl de gemene Mr.Moelleux roet in het eten probeert te gooien.

Lees meer...

Fruit Ninja App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Fruit Ninja App

Fruit Ninja is een populaire game waarbij je fruit doormidden snijdt door met je vinger over het touchscreen scherm te vegen. Als een echte ninja moet je er voor zorgen dat al het fruit dat aan komt vliegen door midden wordt gehakt. het spel is afgelopen als je drie stukken fruit hebt gemist. Speel dit leuke spel alleen of met je vrienden.

Lees meer...

Talking Tom Cat 2 App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Talking Tom Cat 2 App

Talking Tom Cat 2 is een populaire app met een virtuele kat die je moet verzorgen, en die napraat wat je zegt. Na het succesvolle eerste deel van het spel waarin Tom de Kat zich in een steegje bevind, woont de kat nu in een mooi appartement. Als je iets inspreekt op je telefoon herhaalt de kat wat je zegt, met een grappig hoog stemmetje. Ook kan Tom Cat een aantal ondeugende streken uithalen.

Lees meer...

Flockers App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Flockers App

Flockers is de nieuwe game van Team17. Het is de opvolger van de populaire Worms games. In de Flockers app speel je met de schapen uit de Worms spellen. Je moet deze schapen van punt A naar B brengen. Het begint eenvoudig maar wordt steeds lastiger. De graphics lijken op die uit de Worms spellen. De Flockers app is beschikbaar voor iOS en Android, en kost nu tijdelijk 1.99.

Lees meer...

Crossy Road App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Crossy Road App

De Crossy Road App is een super leuke game waarbij je de weg over moet steken. Daarbij moet je allerlei obstakels vermijden en voorkomen dat je wordt overreden door een auto of trein, of in de rivier valt. Het doel is simpel: zover mogelijk komen zonder dood te gaan. Hoe verder je komt, hoe hoger je highscore. Ook kun je in de loop van het spel steeds meer karakters unlocken waarmee je kunt spelen.

Lees meer...

Castle Clash App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Castle Clash App

De Castle Clash App is een leuke verslavende game, vergelijkbaar met het spel Clash of Clans. In Castle Clash bouw je je eigen vestiging en ga je de strijd aan met meer dan 70 miljoen andere mensen die het spel spelen. Je bouwt een sterk leger en vecht daarmee tegen ander spelers om zo hun goud en mana te veroveren. En het beste is dat de game gratis is, ook al heb je welde mogelijkheid tot in-app aankopen om sneller vooruit te gaan.

Lees meer...

Dumb Ways To Die 2 App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Dumb Ways To Die 2 App

De App Dumb ways to Die 2 is een verslavend spelletje dat draait om snelheid en behendigheid. Het spel bestaat uit een aantal minigames waarbij je moet zorgen dat je niet dood gaat. De App is de opvolger van het succesvolle deel 1 van Dumb Ways To Die App. Ook in dit tweede deel draait het weer om het behalen van de hoogste score.

Lees meer...

Emoji Quiz App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Emoji Quiz App

De Emoji Quiz App (Nederlands) is een verslavend spel waarbij je een aantal letters en plaatjes te zien krijgt, en dan van die letters een woord moet vormen dat bij de plaatjes past. De Emoji Quiz game was al langer in het Engels te spelen, maar nu sinds enige tijd ook in het Nederlands. Het is vooral razend populair onder mobiele telefoon gebruikers, al kun je het spel ook gezellig samen op de bank op je tablet spelen. De Nederlandse versie van Emoji Quiz bestaat inmiddels uit ruim 600 niveaus, en wordt nog steeds uitgebreid.

Lees meer...

FIFA 15 App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
FIFA 15 App

FIFA 15 Ultimate Team is de nieuwste versie van het voetbalspel FIFA van EA. In deze populaire en verslavende voetbalgame beheer je je eigen voetbalteam. De graphics zijn beter dan ooit en er zijn meer opties bijgekomen zoals verbeterde keepers en emoties van spelers. Ook zijn er enkele speltypes uit de oudere FIFA versies verdwenen, zoals Carrière, Strafschoppen en Manager. Deze spelmodus werden toch door maar weinig mensen gespeeld.

Lees meer...

Candy Crush Soda Saga App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Candy Crush Soda Saga App voor Android, iPhone en iPad

De Candy Crush Soda Saga App is een nieuw deel van de Saga reeks uit de stal van King. Het spel is al een tijdje uit dus hoogste tijd om onze bevindingen eens op papier te zetten. De liefhebbers zullen dit nieuwe deel zeker waarderen. Het spel lijkt in eerste instantie op de meer jongere jeugd gericht te zijn. Zo zien we bij de start van Candy Crush Soda Saga een soort van teddybeer en een klein meisje wat heen en weer bewegen.

Lees meer...

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl