Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Seene App voor Android, iPhone en iPad


Gegevens
Seene App voor Android, iPhone en iPad

Met de Seene app kan je prachtige 3D foto's maken. Seen bestaat al langere tijd voor iOS en is nu eindelijk ook naar Android gekomen. Seene is veel meer dan alleen foto's maken: Seene is een compleet sociaal netwerk waarbij je je eigen 3D creaties kan delen of die van anderen kan bekijken.

3D fotos maken

Met de Seene app kun je foto's maken via de camera in je tablet of smartphone. Door de instructies te volgen beweeg je je om het te fotograferen object heen en maakt zo vier foto's vanuit vier verschillende hoeken. Deze afbeeldingen worden samengevoegd tot één 3D afbeelding.

De 3D foto kun je daarna zelf nog aanpassen met een aantal filters. Zo kun je de focus verleggen of de diepte aanpassen. De 3D foto's die af zijn kan je in je gallerij bewaren. Ook is het mogelijk om de originele foto's, dus vóór er een 3D foto van werd gemaakt te bewaren. Het is best wel moeilijk om een goede 3D foto te maken, maar het is erg leuk om te doen.

3D Seenes delen

Je kunt je 3D seenes (je 3D foto's) delen met de Seenes app en ook via andere sociale media.Als je zelf geen 3D foto's wilt maken is het ook heel leuk om 3D foto's van anderen te bekijken. Seene is inmiddels uitgegroeid tot een groot platform met vele gebruikers.

Download hier de Seenes App voor Android
Download hier de Seenes App voor iPhone en iPad
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl