Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Seene App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Seene App voor Android, iPhone en iPad

Met de Seene app kan je prachtige 3D foto's maken. Seen bestaat al langere tijd voor iOS en is nu eindelijk ook naar Android gekomen. Seene is veel meer dan alleen foto's maken: Seene is een compleet sociaal netwerk waarbij je je eigen 3D creaties kan delen of die van anderen kan bekijken.

Lees meer...

YouCam Perfect Selfie App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
YouCam Perfect Selfie App voor Android, iPhone en iPad

Met de gratis YouCam Perfect Selfie App voor Android, iPhone en iPad toestellen maak je zonder enige moeite de mooiste selfies met je mobiel of tablet. Je kunt daarbij gebruik maken van de voorste of achterste camera van je toestel, ook kun je een timer of flitser gebruiken bij het maken van je selfie. Na het maken van een selfie krijg je de beschikking over krachtige filters, effecten en andere tools om je foto nog mooier te maken.

Lees meer...

Flipagram App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Flipagram App

Met de Flipagram App maak je in een handomdraai een leuk kort filmpje of videoverhaal van je eigen foto's. Dit kunnen foto's zijn uit je eigen fotoalbums of bijvoorbeeld van Instagram, en mocht je geen foto's op je toestel hebben staan dan kun je ze ook rechtstreeks opnemen met de camera van je smartphone of tablet. De Flipagram App is gratis en is er zowel voor Android toestellen als voor de iPhone en iPad.

Lees meer...

Foto in Foto Plaatsen App met Adobe Photoshop Touch App

Gegevens
Foto in Foto Maken met Adobe Photoshop Touch App

Met deze Foto in Foto Plaatsen App haal je het beste uit je foto's. Zo maak je in een handomdraai een mooie foto in foto door afbeeldingen of foto's met elkaar te combineren tot een unieke creatie. Heel veel dingen die je wel kent uit Photoshop zijn ook aanwezig in deze App zoals de bekende: layers, selectie gereedschap en krachtige filters en effecten die je in staat stellen om bijvoorbeeld een gedeelte van een foto uit te knippen en te gebruiken voor een foto in foto.

Lees meer...

Foto Bewerken App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Foto Bewerken App voor Android, iPhone en iPad

Met de Foto Bewerken App voor Android kun je heel eenvoudig je foto's bewerken. Zo kun je bijvoorbeeld de kleuren aanpassen, je foto's scherper maken, spiegelen, draaien etc. Deze gratis App bevat de meeste standaard functies om je foto's te editen, en kan leuke effecten aan je afbeeldingen toevoegen. Met de Foto Bewerken App voor Android, of in het Engels Photo Editor kun je onder andere de volgende dingen doen.

Lees meer...

Achtergronden App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Achtergronden App voor Android, iPhone en iPad

Met deze Achtergronden App kun je heel snel en gemakkelijk van achtergrond wisselen op je smartphone of tablet. Je kunt kiezen uit duizenden bureaublad achtergronden die je gratis als wallpaper kunt gebruiken op je toestel. De achtergronden staan netjes onderverdeeld in categorieën zoals: honden, katten, auto's, natuur, patronen, schilderijen, liefde, mensen, bloemen etc. Ook kun je de achtergronden delen met je vrienden op Facebook of Twitter.

Lees meer...

PhotoGrid Collage Maker App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
PhotoGrid Collage Maker App voor Android, iPhone en iPad

Met de Photo Grid App kun je een mooie collage maken van je verzameling foto's, op je Android toestel. Deze collage kun je dan meteen delen op Facebook, Twitter, Instagram, Picasa, Flicker, Blogger, Tumblr enzovoorts. Met deze gratis Photo Grid App kun je je vakantie foto's pimpen en met iedereen delen terwijl je nog aan het vakantie vieren bent. Er zijn een aantal opties beschikbaar zodat je je foto's kan rangschikken zoals jij dat wilt.

Lees meer...

Foto Bewerker door Aviary App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Foto Bewerker door Aviary App voor Android, iPhone en iPad

De Foto bewerker door Aviary App is een gratis te downloaden App waarmee je snel en makkelijk foto's kunt bewerken. De App bevat alle standaard functies om je foto's te editen. Door middel van slepen kun je ook heel makkelijk de toolset aanpassen. Als je de App opent kun je je foto opzoeken en meteen beginnen met bewerken. Met maar enkele klikken op het scherm kun je je foto bijsnijden of draaien, de foto scherper maken of vager.

Lees meer...

PicsArt Photo Studio App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
PicsArt Photo Studio App voor Android, iPhone en iPad

Met de PicsArt Photo Studio App kun je al je foto's op je smartphone of tablet bewerken. En behalve je foto bewerken kun je ook een collage maken van al je foto's of de foto's of collages delen op je sociale netwerken. Het is een van de meest complete gratis foto bewerkingsprogramma's voor Android. Als je de gratis foto bewerkings App opent kun je een foto openen en meteen bewerken en effecten aan toe voegen met de vele ingebouwde functies.

Lees meer...

Pic Collage App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Pic Collage App voor Android, iPhone en iPad

Pic Collage app is de snelste manier om een collage te maken van je foto's op je smartphone. Ook kun je collages van anderen zien en je eigen gemaakte collage delen via sociale media. De Pic Collage app is zeer makkelijk in gebruik. Je kunt door middel van enkele klikken foto's toevoegen. Dit kunnen zelf gemaakte foto's op je smartphone zijn, maar ook foto's uit de bibliotheek, je Facebook profiel of Google Afbeeldingen.

Lees meer...

Foto Editor App voor Android

Gegevens
Foto Editor App voor Android

De Photo Editor App is een eenvoudige App waarmee je foto's kunt bewerken. Het is zeer makkelijk in gebruik en bevat vele handige functies om je foto te editen. Je kunt je eigen foto gebruiken of een afbeelding uit de Gallerij. Alle standaard bewerkingen zijn ingebouwd in de Photo Editor App, zoals je afbeelding groter of kleiner maken, bijsnijden, draaien, spiegelen, de kleuren bijstellen, of effecten toevoegen zoals schaduw of licht.

Lees meer...

Old Photo Pro App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Old Photo Pro App

Old Photo Pro is een simpele App met maar een doel. Namelijk je oude foto’s oud  laten lijken. Dit kun je doen door verschillende effecten los te laten op je foto’s. En ik moet zeggen het resultaat mag er wezen ( zie ook de foto hieronder). Je kunt ook nog een paar dingen aanpassen zoals de verzadiging, kleur , papiersoort etc. Vervolgens kun je je creatie delen met je vrienden op sociale media.

Lees meer...

Instagram App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Instagram App

Maak een kunstwerk van je foto door met de Instagram App leuke effecten toe te passen op je foto’s. Je kunt je foto’s transformeren door uit een van de honderden filter effecten te kiezen die deze Instagram App rijk is. Zoals bijvoorbeeld blur effecten, randen om je foto’s, je foto andere kleur geven of een oude look etc.

Lees meer...

Photo Studio App voor Android

Gegevens
Photo Studio App

De App Photo Studio is een krachtige App om foto’s mee te bewerken. Zo kun je met deze App heel gemakkelijk rode ogen verwijderen of de helderheid, tint, kleur of contrast aanpassen. Ook kun je met Photo Studio je foto’s heel makkelijk bijsnijden, roteren, verkleinen of juist vergroten. En deze App is volledig gratis!

Lees meer...

Photo Space Effects App voor Android

Gegevens
Photo Space Effects App

Met de Photo Space Effects App haal je echt het beste uit je foto’s. Met een simpele klik op een van de vele foto effecten transformeer je de foto om tot een kunstwerk. Het maakt niet uit wat voor foto je gebruikt, er is altijd wel een leuk effectje voor te vinden. De effecten zijn gebaseerd op ruimtelijke effecten met veel licht en kleur.

Lees meer...

Pixlr Express App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Pixlr Express App

De Pixlr Express App is een fotobewerkings App met meer dan 600 effecten. Na het nemen van een foto (of een eerder genomen foto) kun je die met de Pixlr Express App heel gemakkelijk bewerken tot iets leuks. Door het gebruiken van een filter kun je leuke effecten toevoegen aan je foto's. Ook de effecten zelf kun je naar hartenlust aanpassen.

Lees meer...

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl