Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Google AdSense App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
google adsense app

De Google AdSense App is een officiële App van Google. AdSense gebruikers kunnen met de App inloggen op hun AdSense account en de belangrijkste informatie zien van de inkomsten. De AdSense App is (nog) niet zo uitgebreid als de website, maar je kunt wel een aantal belangrijke rapporten zien. Zo heb je altijd informatie over je AdSense inkomsten bij de hand, op je tablet of mobiel. Er is ook een widget beschikbaar die je op je bureaublad of startscherm kunt plaatsen.

Lees meer...

ANWB Creditcard App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
ANWB Creditcard App voor Android, iPhone en iPad

Als je een ANWB Creditcard hebt kan je de handige ANWB Creditcard App voor Android gebruiken. Met deze gratis App kan je altijd je eigen uitgaven bekijken, waar je ook bent. Gewoon op je tablet of smartphone. Je kunt de ANWB Creditcard App alléén gebruiken als je een creditcard van de ANWB hebt, én je moet lid zijn van Mijn Card Online op www.mijnanwbcreditcard.nl. Als je de App dan gedownload hebt kun je inloggen met je inloggegevens van Mijn Card Online.

Lees meer...

SNS Mobiel Bankieren App voor android, iPhone en iPad

Gegevens
SNS Mobiel Bankieren App voor android, iPhone en iPad

Met de SNS Mobiel Bankieren App kan je je bankzaken regelen op je mobiele telefoon of tablet met Android. Het spreekt voor zich dat je klant moet zijn bij de SNS Bank. De SNS Mobiel Bankieren App is nog vrij nieuw. Toch kun je alle standaard bankzaken via de App doen. Om de App te kunnen gebruiken moet je je een keer aanmelden met je digicode of digipas. In het aanmeldproces kies je vervolgens een pincode waarmee je voortaan op de App in kunt loggen en geld kan overmaken naar andere bankrekeningen.

Lees meer...

PayPal App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
PayPal App voor Android, iPhone en iPad

PayPal, de betaalservice waarmee je online kunt betalen is ook beschikbaar als App. Met de gratis PayPal App kun je nu altijd en overal geld overmaken via je Android toestel. Met de PayPal App kan je je saldo checken, geld overmaken, betaalverzoeken versturen, recente transacties bekijken en geld opnemen. De ontvanger hoeft zelfs nog geen PayPal account te hebben om geld te kunnen ontvangen. Geld overmaken met de PayPal App is gratis, als je je PayPal-saldo of bankrekening als betaalbron gebruikt.

Lees meer...

Rabo Bankieren App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Rabo Bankieren App voor Android, iPhone en iPad

De Rabo Bankieren App is de gratis App van de Rabobank voor je tablet of smartphone met Android. Als je deze App gebruikt kun je altijd en overal je banksaldo checken of geld overmaken. De Rabo Bankieren App is te gebruiken door iedereen met een bankrekening bij de Rabobank. Als je de App gedownload heb open je hem en doorloop je de stappen op het scherm van je telefoon of tablet. Hierbij heb je alleen je bankpas en Random Reader nodig.

Lees meer...

ABN AMRO Mobiel Bankieren App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
ABN AMRO Mobiel Bankieren App voor Android, iPhone en iPad

Met de gratis ABN AMRO Mobiel Bankieren App kun je al je bankzaken regelen op je smartphone of tablet met Android. Je kunt eenvoudig je rekening inzien en geld over maken, en nog veel meer. Als je een bankrekening bij de ABN AMRO hebt kun je je registreren met je e.dentifier. De e.dentifier is de paslezer waarmee je toegang krijgt tot Internet Bankieren of Telefonisch Bankieren.

Lees meer...

ING App (Bankieren) voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
ING Bankieren App voor Android, iPhone en iPad

Met de ING App (Bankieren) kan je nu altijd en overal al je bankzaken doen. Met je smartphone of tablet kun je eenvoudig je banksaldo opvragen, je af- en bijschrijvingen inzien en geld overmaken. Om deze gratis App te gebruiken moet je natuurlijk een rekening hebben bij de ING Bank. De ING App is zowel te gebruiken door particulieren als door zakelijke klanten.

Lees meer...

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl