Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Belastingdienst App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Belastingdienst App

De Belastingdienst App is een handige App waarmee je snel en overzichtelijk het laatste nieuws van de Belastingdienst kunt lezen op je smartphone of tablet. Maar je kunt met de App van de Belastingdienst nog veel meer, zo kun je er ook alle belastingwijzigingen lezen en berekeningen uitvoeren zoals het bruto of netto salaris, de wegenbelasting en bijtelling voor je auto, hoeveel kinderbijslag je kunt ontvangen en nog veel meer.

Lees meer...

BurgernetNL App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
BurgernetNL App voor Android, iPhone en iPad

Met de gratis BurgernetNL App ontvang je burgernet berichten van de politie in de omgeving waarin je je bevind, óf in de omgeving van de locatie die je zelf op kan geven. Burgernet berichten zijn berichten die de politie -of soms de gemeente- kan doorgeven om mensen te informeren over zaken die met veiligheid in de wijk te maken hebben. Je kan je opgeven voor Burgernet en dan via een sms- of spraakbericht informatie ontvangen over bijvoorbeeld een inbraak, vermist kind, gestolen auto of grote ramp.

Lees meer...

Burgernet App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
burgernet app

De Burgernet App is de officiële App van Burgernet. Door de gratis App te gebruiken kun je de politie en gemeente waar je je bevind helpen om gezochte of vermiste personen of voertuigen te vinden. Als je je op hebt gegeven voor Burgernet kan je de App gebruiken om burgernetmeldingen te ontvangen. De App geeft alleen berichten door die gelden voor de omgeving waarin je je bevind. Je kunt dus niet zoeken in landelijke berichten.

Lees meer...

112 Nederland App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
112 Nederland App voor Android, iPhone en iPad

Met de 112 Nederland App krijg je alle meldingen bij je in de buurt te zien op je smartphone van politie, brandweer en ambulance. Deze 112 App heeft echter niks te maken met het landelijke alarmnummer 112. De informatie is afkomstig van P2000 en het C2000 netwerk die de hulpdiensten gebruiken. Via push berichten kan de App je op de hoogte houden van het laatste nieuws. De update tijd kun je zelf instellen van 5 minuten tot bijvoorbeeld een dag.

Lees meer...

Beltegoed Opwaarderen App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Beltegoed Opwaarderen App voor Android, iPhone en iPad

Wat is er nou makkelijker dan je beltegoed op te waarderen met je mobiele telefoon en betalen via iDeal? Dat kan nu heel gemakkelijk met de Beltegoed Opwaarderen App van de website Opwaarderen.nl. De App ondersteund alle bekende maar ook onbekende providers zoals: Hi, KPN, T-Mobile, Tele2, Ben, Vodafone etc. Het werkt heel eenvoudig. Kies in de App je provider en het gewenste bedrag. Vul je gegevens in en reken af via Ideal.

Lees meer...

Nummers Blokkeren Android Telefoon met Mr Number-Block App

Gegevens
Nummers blokkeren Android telefoon met Mr Number-Block App

Een erg handige App voor het blokkeren van telefoonnummers en tekstberichten zoals sms is de Mr Number-Block App. Je kunt met deze App zelf bepalen of je een nummer wil blokkeren van een persoon, een bepaald gebied of wereldwijd. Zo kun je ook een bloklijst (blocklist) aanmaken van ongewenste bellers. Maar het is ook mogelijk om de nummers of berichten ze door te sturen naar je voicemail. De App onderschept en blokkeert desnoods ook automatisch onbekende nummers.

Lees meer...

Politie Apps voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Politie Apps voor Android, iPhone en iPad

De Politie zelf biedt enkele Apps aan. Met deze Apps kan je snel in contact komen met de politie, zaken volgen, meedenken en de politie tippen indien nodig. Bijvoorbeeld als je getuige bent van een misdrijf kun je zo video's en foto's snel doorsturen naar de politie zo dat er geen kostbare tijd verloren gaat. In dit artikel worden de Politie.nl App en De Politie Zoekt App behandeld.

Lees meer...

MijnKPN App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
MijnKPN App voor Android, iPhone en iPad

Voor mensen met een mobiel abonnement bij KPN is er de MijnKPN App. Met deze App heb je inzicht in je bel, sms en internet verbruik, gewoon vanaf je mobiele telefoon. Je kunt de laatste rekeningen bekijken en de gegevens van je mobiele abonnement. Om de gratis Mijn KPN App te gebruiken moet je een KPN mobiele telefoon abonnement hebben, en een MijnKPN account.

Lees meer...

Telfort BelStatus App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Telfort BelStatus App voor Android, iPhone en iPad

De Telfort BelStatus App is de officiële App van Telfort. Alleen klanten van Telfort met een mobiel abonnement kunnen deze App gebruiken. Met deze App heb je inzicht in je belminuten, sms'jes en data verbruik, gewoon op je mobiele telefoon. Om de Telfort BelStatus App te gebruiken moet je niet alleen al een mobiel abonnement hebben bij Telfort. Ook heb je je inloggegevens van Mijn Telfort nodig.

Lees meer...

AMBER Alert App voor android, iPhone en iPad

Gegevens
AMBER Alert App voor android, iPhone en iPad

Met de AMBER Alert Nederland App kan je mee zoeken naar vermiste kinderen waarvan een AMBER Alert is uitgegaan door de politie. Als er een AMBER Alert in jouw omgeving is dan kun je snel alle info over het vermiste kind lezen en op zoek gaan. De AMBER Alert Nederland is niet de officiële App van AMBER Alert Nederland. Wel maakt het gebruik van de AMBER Alert gegevens. De app geeft een lijst met vermiste kinderen en daarbij zoveel mogelijk details.

Lees meer...

Mijn Hi App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
Mijn Hi App voor Android, iPhone en iPad

De Mijn Hi App is speciaal voor mensen die een mobiel abonnement bij Hi hebben. De App is Beta, dus nog volop in ontwikkeling. Met de Mijn Hi app kun je je bel-, sms- en dataverbruik inzien, en ook je rekeningenoverzicht en details van je abonnement en je profielgegevens. Om de gratis Mijn Hi app te gebruiken moet je een Hi abonnement hebben, en een Mijn Hi account die je kan aanmaken op www.hi.nl/mijnhi.

Lees meer...

My T-Mobile App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
My T-Mobile App voor Android, iPhone en iPad

De My T-Mobile App is handig als je een abonnement of prepaid van T-Mobiel hebt. Zo heb je direct toegang tot je data verbruik en facturen van het laatste half jaar. Om de My T-Mobile App te kunnen gebruiken heb je een My T-Mobile account nodig. Dit account kan je aanmaken als je een abonnement bij T-Mobile hebt, of prepaid. Met je My T-Mobile gegevens kun je inloggen op de App. Sinds enige tijd is er geen toegangscode meer.

Lees meer...

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl