Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

CM Security App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
CM Security App

De CM Security app is een antivirus programma voor je Android apparaat. Behalve scannen op virussen en Trojaanse paarden controleert hij ook op malware, adware en spyware, overbodige bestanden en kan je je scherm vergrendelen. De CM Security app is bovendien heel erg licht en zeer snel. In slechts enkele seconden is je hele telefoon of tablet gescand. CM staat voor Cheetah Mobile.

Lees meer...

McAfee Antivirus en Security App voor Android, iPhone en iPad

Gegevens
mcafee app

De McAfee Antivirus & Security App is een App voor Android waarmee je telefoon of tablet beschermd is tegen virussen, ad- en spyware. Zo kan je dus altijd veilig gebruik maken van je mobiele apparaat. De antivirus functie van de App scant je bestanden op schadelijke code. Ook scant hij websites tijdens het surfen, en je e-mail. Als er iets gevonden wordt krijg je een melding en blokkeert de App de site of e-mail.

Lees meer...

Avast Mobile Security App voor Android

Gegevens
Avast Antivirus app voor Android, iPhone en iPad

Het Tsjechische bedrijf Avast Software heeft nu ook een gratis antivirus App voor Android uitgebracht. Met de Avast Mobile Security App kun je je telefoon of tablet beveiligen tegen virussen en malware. Ook heeft het een webschild om veilig te surfen over het internet, en een firewall. De Avast! Mobile Security App beschikt bovendien over een anti-diefstal functie.

Lees meer...

AVG Antivirus App voor Android

Gegevens
AVG Antivirus App

Nu smartphones en tablets steeds populairder worden duiken ook de eerste virussen op. Maar met de AVG Antivirus App heb je de beschikking over realtime bescherming tegen de nieuwste virussen. Ook beschermt AVG Antivirus je tegen malware, spyware en tekstberichten. Volgens de makers gebruiken al meer dan 15.000.000 deze App. Verder krijg je met deze App nog de beschikking over een telefoonlocator, realtime App scanner.

Lees meer...

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl