Ons aanraden:
   

Deel ons  

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

   

Achtergrond van je Android Tablet wijzigen via instellingen


Gegevens
Achtergrond van je Android Tablet wijzigen via instellingen

Net als bij een je PC of Laptop kun je ook bij een Android tablet het bureaublad achtergrond wijzigen. Zo kun je bijvoorbeeld een eigen foto's uit de galerij gebruiken als achtergrond, maar natuurlijk ook afbeeldingen van het internet. Ook kun je kiezen uit zogenaamde live achtergronden. Dit zijn Android tablet achtergronden met bewegende beelden zoals bijvoorbeeld zwemmende vissen op je scherm.

Het kan zijn dat je tablet hier wel wat langzamer door wordt. Voer de volgende stappen uit om de achtergrond van je Android Tablet te wijzigen:

1. Ga naar instellingen van je Android Tablet.

2. Weergave of Apparaat (maar net welke Android versie je gebruikt).

3. Kies vervolgens of je het startscherm of vergrendelscherm (of beide) wil veranderen.

4. Kies in het nieuwe scherm uit Achtergronden, Galerij of Live Achtergronden en zoek een leuke achtergrond uit en druk vervolgens op de knop achtergrond instellen.

Als je nu weer naar je bureaublad gaat van je tablet zul je de nieuwe achtergrond zien.
Reacties  

 
Willem
+1 #1 Willem 12-11-2015 08:51
De achtergrond van het startscherm van mijn android telefoon heb ik veranderd naar een foto die ik zelf gemaakt heb. Al sinds geruime tijd blijkt die achtergrond soms spontaan vervangen door de standaard achtergrond die in de telefoon zit. Deze week al twee keer. Meestal gebeurt dut 'snachts. Weet iemand hoe dat komt of toevallig welke app dat kan doen?
Bedankt alvast, Willem
Citeer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Joomla SEO by MijoSEF
   
© Mijnandroidapps.nl